Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018

Μήνυση Σαμαρά και στον Βαξεβάνη (Documento)...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Γιατί ο Σαμαράς μήνυσε (και) τον Βαξεβάνη



Μήνυση κατά του δημοσιογράφου και εκδότη της εφημερίδας Documento, Κώστα Βαξεβάνη, υπέβαλε το μεσημέρι της Κυριακής, ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς ζητώντας να κινηθεί η αυτόφωρη διαδικασία εναντίον του δημοσιογράφου για συκοφαντική δυσφήμιση.

Συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, τονίζουν πως «η χυδαία και προκλητικά προσβλητική ανάρτηση του Κώστα Βαξεβάνη σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης εις βάρος του κ. Σαμαρά αποτελεί ντοκουμέντο αθλιότητας», προσθέτοντας πως «η διατεταγμένη αποστολή που έχει αναλάβει εδώ και καιρό αποκαλύπτεται κάθε μέρα και περισσότερο».


Απάντηση Βαξεβάνη στη μήνυση Σαμαρά

To koytipandoras (του Κ. Βαξεβάνη) σχετικά με τη μήνυση Σαμαρά γράφει:

«Είναι πλέον προφανές ότι τα πολιτικά πρόσωπα που εμφανίζονται να εμπλέκονται στο σκάνδαλο Νοβάρτις δεν ανέχονται την κριτική. Ούτε ακόμη κι όταν αυτή γίνεται εν είδει χιούμορ και μάλιστα από χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.


Σε κάθε περίπτωση πάντως, τόσο ο Αντώνης Σαμαράς όσο και οι υπόλοιποι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση Νοβάρτις, θα πρέπει να απαντήσουν επί της ουσίας και όχι με μηνύσεις απέναντι σε όποιον αποκαλύπτει τα κακώς κείμενα, ασκεί κριτική ή προσπαθεί να διερευνήσει ένα από τα μεγαλύτερα κατά πως φαίνεται σκάνδαλα της Μεταπολίτευσης».
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου