Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018

Η ΕΤΗΠΤΑ για την Γ΄ Περιφερειακή Δ/νση ΕΦΚΑ (τ. ΤΑΤΤΑ)

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Απόφαση
για κινητοποιήσεις
στο πρώην ΤΑΤΤΑ


Απόφαση για κινητοποιήσεις σε όλες τις μορφές και με ανοιχτό το ενδεχόμενο κατάληψης της Γ΄ Περιφερειακής Διεύθυνσης του ΕΦΚΑ (τ. ΤΑΤΤΑ), έλαβε ομόφωνα το Δ.Σ. της ΕΤΗΠΤΑ.

Αφορμή για την απόφαση αυτή, έχοντας εξαντλήσει κάθε περιθώριο προσπάθειας που να οδηγεί στη λύση, αποτελούν η συνεχής αναβλητικότητα, η αγνόηση διοικητικών αποφάσεων, η εμμονή σε λανθασμένες απόψεις και η καταστρατήγηση του θεμελιώδους δικαιώματος των ασφαλισμένων ως πολίτες να τύχουν απάντησης στα έγγραφα αιτήματα που υποβάλουν στον ασφαλιστικό τους φορέα και έγκαιρης διεκπεραίωσης των υποθέσεών τους.

Καλούνται τα μέλη της Ένωσης να βρίσκονται σε ετοιμότητα και θα ενημερωθούν με sms για την ημέρα και τον τόπο των κινητοποιήσεων.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ
---
*

3 σχόλια:

  1. Σας πήρε πέντε-έξι χρόνια για να διαπιστώσετε τα κακώς πεπραγμένα στη Γ' Δ/νση. Περιμένετε άλλα τόσα χρόνια για να ....ωριμάσει η ομόφωνη απόφαση που πήρατε και μετά προχωρήστε στην υλοποίησή της. Γιατί, μετά τις υπερωρίες-δώρο και τα ....φιλάκια προς τις υπαλλήλους δεν είναι και τόσο comme il faut να ξεπέσετε στις καταλήψεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. Αυτός δεν ξυπνάει που να βαράνε κανόνια σε 24ωρη βάση.

      Διαγραφή