Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2018

Πρωτοφανής εμπαιγμός των απολυμένων του ΔΟΛ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

…από τις εταιρείες Αγγελίδη
και Grant Thornton που αρνούνται
να εκτελέσουν δικαστική απόφαση!


Λάβαμε και δημοσιεύουμε:

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Ως απολυμένος του πρώην ΔΟΛ (και παρακαλώ να κρατήσετε την ανωνυμία μου για προφανείς λόγους), θα ήθελα να σας κάνω γνωστά και μέσω υμών, στο κοινό σας, τα εξής τα οποία άλλωστε μπορείτε πολύ εύκολα να διασταυρώσετε:

Με την ανάρτησή σας στις 13 Νοεμβρίου 2018 με τίτλο «Έφθασε η ώρα να καταβληθούν τα δεδουλευμένα των πρώην εργαζομένων του ΔΟΛ» ενημερώνατε για αυτά που και εμείς πράγματι γνωρίζαμε σχετικά με την καταβολή των δεδουλευμένων μας από την περίοδο που η εταιρεία τελούσε υπό ειδική διαχείριση και εκκαθάριση εν λειτουργία, αλλά και των αποζημιώσεών μας σύμφωνα με διαδοχικές αποφάσεις του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, με τις οποίες έγιναν δεκτές οι διεκδικήσεις μας.

Πρόκειται για χρήματα που θα καταβληθούν από το εκπλειστηρίασμα του ΔΟΛ συνολικού ύψους περίπου 26,7 εκατ. ευρώ.

Η δικαστική απόφαση είναι σαφέστατη και τονίζει ότι από το παραπάνω ποσό, τα δικά μας χρήματα, δηλ. τα δεδουλευμένα της περιόδου ειδικής διαχείρισης και οι αποζημιώσεις μας «πρέπει να αποδοθούν εξ ολοκλήρου ΠΡΙΝ τη σύνταξη του πίνακα κατάταξης» των πιστωτών.

Που να ξέραμε όμως, και εμείς και εσείς, πόσο δόλια και καταχρηστική (υπέρ ποίων συμφερόντων άραγε;) θα ήταν η συμπεριφορά εκείνων που υποτίθεται ότι έχουν αναλάβει να διεξαγάγουν ομαλά την όλη διαδικασία. Δηλαδή την εταιρεία Grant Thornton και το δικηγορικό γραφείο Ανδρέας Αγγελίδης και Συνεργάτες, οι οποίοι συστηματικά από την αρχή της ειδικής διαχείρισης βάζουν συνεχώς προσκόμματα και καθυστερούν με κάθε μέσο την αίσια λήξη της υπόθεσής μας για αυτά τα οποία δικαιούμαστε βάσει της εργασίας και των νόμιμων δικαιωμάτων μας!

Το τελευταίο και πλέον εξοργιστικό είναι το γεγονός ότι η εταιρεία του κ. Αγγελίδη έκανε γνωστό πριν από λίγες ημέρες σε εκπροσώπους μας ότι έχει αρχίσει ήδη τη σύνταξη του πίνακα κατάταξης πιστωτών ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΤΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ η οποία τον υποχρεώνει πρώτα να καταβάλει τα χρήματά μας και μετά να συντάξει τον πίνακα κατάταξης πιστωτών. Διότι αυτή, είναι μία διαδικασία που μπορεί να καθυστερήσει ίσως και για χρόνια την απόδοση των χρημάτων, αφού μετά την ανάρτηση των πινάκων θα ακολουθήσουν ως συνήθως δεκάδες ανακοπές από διάφορους πιστωτές. Προφανώς η οικογένεια του κυρίου αυτού δεν αντιμετωπίζει κανένα οικονομικό πρόβλημα, ούτε τον κίνδυνο κατάσχεσης του σπιτιού του από την εφορία και τις τράπεζες, οπότε ίσως να πιστεύει ότι αυτό ισχύει για όλους. Είναι χαρακτηριστικό κάθε ανάλγητου και αποξενωμένου από την κοινωνία και άλλωστε ο συγκεκριμένος, μας έχει συνηθίσει στην προκλητικά απαξιωτική και αγενέστατη συμπεριφορά απέναντί μας, όλο αυτό το διάστημα. Πέραν όμως από την ηθικά αχαρακτήριστη στάση του εν λόγω κυρίου, εδώ τίθενται και ερωτήματα που αφορούν το νόμιμο των ενεργειών του!

Ποιος του δίνει το δικαίωμα να προχωρά στη σύνταξη του πίνακα κατάταξης πιστωτών χωρίς να έχει εκτελέσει τη δικαστική απόφαση που τον ΔΙΑΤΑΣΣΕΙ να μας προκαταβάλει δεδουλευμένα και αποζημιώσεις; Δεν μας ενδιαφέρει με ποιο νομικό παραθυράκι αιτιολογεί την ενέργειά του.
Επίσης, μπορεί να μας πει για ποιον λόγο δεν μας έχει καταβάλλει έστω την αναλογία Δώρου Χριστουγέννων 2017 για το διάστημα της ειδικής διαχείρισης; Δεν θα έπρεπε να έχει συλληφθεί με βάση τη διαδικασία του Αυτοφώρου;

Αγαπητοί συνάδελφοι. Βρισκόμαστε ενώπιον μίας πρωτοφανούς και ξεκάθαρης αυθαιρεσίας που είναι πιθανό πλέον να ενέχει και ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ αφού υπάρχει άρνηση εκτέλεσης δικαστικής απόφασης!

Ως εκ τούτου, απευθύνω δημόσια έκκληση στις αρμόδιες δικαστικές Αρχές να ελέγξουν το νόμιμο των ενεργειών του κ. Αγγελίδη διαφυλάσσοντας και το κύρος της Δικαιοσύνης. Να του υπενθυμίσουν επίσης τις συνέπειες που θα έχει αν δεν μας αποδώσει ΑΜΕΣΑ τα δεδουλευμένα της περιόδου ειδικής διαχείρισης του ΔΟΛ και τις αποζημιώσεις μας.

Απευθύνω επίσης έκκληση στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών να εγκαλέσει αυτόν τον κύριο, ο οποίος προσβάλλει και διασύρει με τη συμπεριφορά του έναν ολόκληρο κλάδο.

Καλώ την ΕΣΗΕΑ της οποίας είμαι μέλος, και τις άλλες επαγγελματικές μας Ενώσεις να πράξουν ό,τι είναι δυνατόν στο πλαίσιο του θεσμικού τους ρόλου μπροστά σε αυτή την καραμπινάτη περίπτωση κουρελιάσματος των εργασιακών μας δικαιωμάτων.

Τέλος, θέλω να επιστήσω την προσοχή στους συναδέλφους του Mega διότι η ίδια σύμπραξη έχει αναλάβει και την εκκαθάριση της Τηλέτυπος ΑΕ. Αγαπητοί συνάδελφοι να είστε σε εγρήγορση!
Με αυτούς έχετε να κάνετε!
---
---
*

4 σχόλια:

  1. Γιατί δεν μας πληρώνετε κύριε Αγγελίδη; Κι εσείς στις ενώσεις γιατί δεν κινητοποιείστε και επιτρέπετε να συμβαίνει αυτό; Οι πρώην εργαζόμενοι του ΔΟΛ απαιτούμε ΠΡΑΞΕΙΣ - από λόγια χορτάσαμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με τους νομικούς στον Εισαγγελέα για να εκτελεστεί άμεσα η δικαστική απόφαση. Και αν η συγκεκριμένη ενέργεια δεν έχει αποτέλεσμα τότε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ. Ας ξεκινήσουμε επί τέλους να τα βάλουμε με τους αυθαίρετους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τέλος το παραμύθι τους. Δεδουλευμένα & αποζημιώσεις ή καταβάλονται σε όλους πριν τις γιορτές ή πάνε μέσα όλοι τους. Δεν νομίζω πως θέλει κανείς να εκρεμμούν 600 μηνύσεις στο πρόσωπό του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΤΗΡΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ, ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ. ΔΕΝ ΤΗΡΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΩΡΑ. Η ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ ΤΟΥ ΠΤΩΧΕΥΤΙΚΟΥ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΕ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ, ΤΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ. ΠΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ, ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΚΙ ΑΣ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝΕ. ΚΑΛΛΙΟ ΑΡΓΑ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ!
    Ο ΚΑΛΟΦΩΛΙΑΣ ΠΑΝΤΩΣ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕ, ΕΦΑΓΕ 12 ΧΡΟΝΑΚΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή