Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016

... οι μέτοχοι του ALTER και ο ΦΜΥ στα δικαστήρια ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*
Μέτοχοι ALTER
Ζητάνε ακύρωση κατηγοριών
για μη καταβολή του
Φόρου Μισθωτών Υπηρεσιών 


Το Alter συνεχίζει να υπάρχει ως ταμπέλα. Να υπάρχει ως “μέτοχος” άλλων εταιρειών. Οι μέτοχοι του συνεχίζουν να εκδίδουν εφημερίδες και να έχουν τηλεοπτικό σταθμό.

Και πέντε χρόνια αργότερα οι κατηγορούμενοι για μη καταβολή του Φόρου Μισθωτών Υπηρεσιών ζήτησαν να ακυρωθεί το κλητήριο θέσπισμα!

Η δίκη των Κωνσταντίνου Γιαννίκου, Γιώργου Κουρή, του γιου του Ανδρέα Κουρή, του τότε γενικού διευθυντή Βασίλη Κοσμόπουλου και των υπολοίπων μελών του ΔΣ της Ελεύθερη Τηλεόραση ΑΕ για τη μη καταβολή του Φόρου Μισθωτών Υπηρεσιών για το επτάμηνο Φεβρουάριος-Σεπτέμβριος 2011, άρχισε χθες στο Δ΄ Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθηνών και διεκόπη για τις 2 Δεκεμβρίου. Το αίτημα της ακύρωσης δεν γίνει δεκτό, η δίκη θα αρχίσει με την κατάθεση του εφοριακού ως προς τη μη καταβολή του ΦΜΥ από την τηλεοπτική εταιρεία.

Όπως μάθαμε στη δίκη ήταν παρόντες οι Κ. Γιαννίκος, Ανδρέας Κουρής και Β. Κοσμόπουλος. Ο Γιώργος Κουρής και τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ παρίστανται με τους συνήγορους υπεράσπισης τους.

Στο δικαστήριο προσήλθαν μεταξύ άλλων ο Νίκος Χατζηνικολάου προφανώς ως μάρτυρας υπεράσπισης του συνεταίρου του στο Real group, αλλά και ως τότε κεντρικός παρουσιαστής του Alter, ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ Κ. Μίχαλος, ο ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος, που διαθέτει εκπομπή στο Κόντρα του Γιώργου Κουρή, ενώ στους μάρτυρες που αναμένεται να προσέλθουν περιλαμβάνεται και ο Αλέξης Σκαναβής στον οποίο είχε πουλήσει ο Γιαννίκος την εφημερίδα του Επενδυτή

Η δίκη έχει αναβληθεί πολλές φορές, μάλιστα κατά το παρελθόν είχαν κληθεί ως μάρτυρες υπεράσπισης του Γ. Κουρή, ο Γιώργος Καρατζαφέρης και ο Σταύρος Ψυχάρης. Το όνομα του δεύτερου δεν ακούστηκε σήμερα, προφανώς γιατί έχει τα δικά του προβλήματα με τους απλήρωτους εργαζόμενους στα μαγαζιά του ΔΟΛ
---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου