Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

... Mega - οι διευθυντές του συναντήθηκαν με τον Ψυχάρη ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Έγινε συνάντηση με τον Στ. Ψυχάρη


Εκτακτο Δ.Σ. των μετόχων του Mega θέλουν οι διευθυντές του τηλεοπτικού σταθμού - Ζητούν να είναι παρόντες στο Δ.Σ.

Συνάντηση με τον κ. Σταύρο Ψυχάρη είχαν χθες το απόγευμα οι διευθυντές του τηλεοπτικού σταθμού Mega, από τον οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες ζήτησαν να συγκληθεί εκτάκτως το Δ.Σ. των μετόχων με την παρουσία όλων των διευθυντικών στελεχών του καναλιού.

Στη συνάντηση αυτή, σύμφωνα με πληροφορίες, οι διευθυντές των τμημάτων του τηλεοπτικού σταθμού, μεταξύ των οποίων και ο διευθυντής ειδήσεων του Mega κ. Μανώλης Καψής, ο οποίος όλους αυτούς τους μήνες εξακολουθεί να βρίσκεται στο κανάλι, ζήτησαν στο έκτακτο Δ.Σ. να ενημερωθούν για τις αποφάσεις που έχουν λάβει οι μέτοχοι και να ενημερωθούν για το μέλλον του τηλεοπτικού σταθμού. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Ψυχάρης ζήτησε από τους διευθυντές να στείλουν και επιστολή με το αίτημα τους, πράγμα που έπραξαν. Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, ο κ. Ψυχάρης εμφανίστηκε θετικός στο αίτημα να συγκληθεί εκτάκτως το Δ.Σ και βρίσκεται σε συνεννόηση με τους άλλους δυο μετόχους του σταθμού για να συγκληθεί άμεσα το Δ.Σ. των μετόχων της Τηλέτυπος Α.Ε.

Στη συνάντηση με τον κ. Ψυχάρη, εκτός από τον κ. Καψή διευθυντή ειδήσεων μετείχαν επίσης από το Mega ο κ. Ξενόπουλος διευθυντής προγράμματος, ο κ. Βυζικίδης διευθυντής λειτουργίας, ο κ. Φλωράκης διευθυντής μηχανοργάνωσης, ο κ. Κοντόπουλος διευθυντής τεχνικών υπηρεσίων, ο κ. Πούργαλης διευθυντής προσωπικού και ο κ. Πλεμμένος διευθυντής εμπορικού τμήματος του Mega.

Οι εργαζόμενοι σε γενική τους συνέλευση αποφάσισαν να προχωρήσουν σε απεργιακές κινητοποιήσεις από την επόμενη Δευτέρα σε περίπτωση που μέχρι αυτή την Παρασκευή δεν καταβληθούν έστω 2 από τους 7 μισθούς που τους οφείλονται. Σύμφωνα με πληροφορίες, από την απεργία των εργαζομένων αναμένεται να προκληθούν σοβαρά προβλήματα στην εκπομπή του προγράμματος που μεταδίδεται αυτή τη στιγμή από το Mega.

Το μεγαλύτερο μέρος των δημοσιογράφων του τηλεοπτικού σταθμού έχει προχωρήσει σε επίσχεση εργασίας από τον περασμένο Σεπτέμβριο, οπότε και σταμάτησαν να μεταδίδονται τα δελτία ειδήσεων και όλες οι ενημερωτικές εκπομπές. Ωστόσο, στο κανάλι εξακολουθεί να εργάζεται το μεγαλύτερο μέρος των διοικητικών υπαλλήλων, που όμως έχουν ξεκαθαρίσει ότι η υπομονή τους έχει εξαντληθεί και έχουν προειδοποιήσει ότι τις επόμενες μέρες θα κλιμακώσουν τις αντιδράσεις τους.

Υπενθυμίζεται ότι στους τραπεζικούς λογαριασμούς του τηλεοπτικού σταθμού βρίσκονται δεσμευμένα αρκετά εκατομμύρια ευρώ, από τις διαφημίσεις, που όλους αυτούς τους μήνες συνεχίζουν να μεταδίδονται από το Mega, την ίδια στιγμή που οι εργαζόμενοι του καναλιού παραμένουν απλήρωτοι από τον Μάιο.
---
πηγή: Ιάσων Πιπίνης/http://www.iefimerida.gr/
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου