Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016

... ΕΣΗΕΑ - ΔΟΛ, έπρεπε να φτάσει ο κόμπος στο χτένι ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Μήνυση
κατά των υπευθύνων του ΔΟΛ
για τα δεδουλευμένα

Την ποινική δίωξη και την άμεση ενεργοποίηση της αυτόφωρης διαδικασίας κατά των υπευθύνων του ΔΟΛ Α.Ε., ζητεί με μήνυση στον Εισαγγελέα Ποινικής Δίωξης, το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ.

Είναι η πολλοστή φορά που η ιδιοκτησία αθετεί με τον πλέον προκλητικό τρόπο τις δεσμεύσεις της απέναντι στους εργαζόμενους.

Τα ψίχουλα που δίνει η εργοδοσία κάθε φορά παραμονές των κινητοποιήσεων ή των συνελεύσεων, εξυπηρετούν μόνο τα σχέδια της για να κερδίζει χρόνο και να έχει ομήρους συντάκτες, διοικητικούς και τεχνικούς.

Η ΕΣΗΕΑ οφείλει να επισημάνει προς πάσα κατεύθυνση και να ενημερώσει την κοινή γνώμη ότι τα φύλλα του Σαββατοκύριακου του ΔΟΛ (ΤΑ ΝΕΑ, ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ) είναι προϊόντα μιας τέτοιας εκβιαστικής τακτικής σε βάρος των εργαζομένων, οι οποίοι με 4 μισθούς χρηματοδοτούν την έκδοση των εφημερίδων του συγκροτήματος.

Απέναντι στη διασφάλιση των θέσεων εργασίας και την προάσπιση των συμφερόντων των εργαζομένων, που είναι από την αρχή το πρώτο μέλημα των Ενώσεων, η εργοδοσία επέλεξε παρελκυστική τακτική σκοπίμως, θέλοντας να φορτώσει στις πλάτες των εργαζομένων την βιωσιμότητα της επιχείρησης, που η ίδια οδηγεί σε αδιέξοδο.

Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ και όλες οι Ενώσεις ενεργοποιούν τις αποφάσεις για απεργιακές κινητοποιήσεις, με προτάσεις των συνελεύσεων, ως τη μόνη απάντηση στην εργοδοτική αυθαιρεσία.

Τέρμα στα επιχειρηματικά παιχνίδια σε βάρος των συναδέλφων.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

1 σχόλιο:

  1. Τί έγινε ρε συνάδελφοι-συνδικαλιστές και στηθήκατε απέναντι στον κ. Σταύρο; Δαγκώνετε το χέρι το οποίο μέχρι χθες σας τάιζε; Τζάμπα οι προσλήψεις μέσα στο 2015 με μισθό 1500, όταν οι άλλοι κοινοί θνητοί είναι απλήρωτοι για τέσσερις μήνες; Ντροπήήήήήήή!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή