Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016

... απλήρωτοι MEGA - μαζεύουν υποσχέσεις ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Υπόσχεση και από Βαρδινογιάννη
στους απλήρωτους εργαζόμενους του Mega


Συνάντηση με εκπρόσωπο της οικογένειας Βαρδινογιάννη - Έκτορα Κιμωνίδη - είχαν σήμερα οι εργαζόμενοι του Μega, αμέσως μετά τη συγκέντρωση που πραγματοποίησαν έξω από τα γραφεία της Motor Oil στο Μαρούσι.

Όπως τους είπε και οι τρεις μέτοχοι του σταθμού έχουν συνυπογράψει επιστολή με τις περαιτέρω διασφαλίσεις που ζήτησαν οι τράπεζες , ώστε να αποδεσμευτούν από τους παγωμένους λογαριασμούς 2 εκατ. ευρώ και να πιστωθούν στους λογαριασμούς των απλήρωτων, επί επτά μήνες, εργαζομένων.

Χθες βράδυ ο Παναγιώτης Ψυχάρης, γιος του Σταύρου Ψυχάρη, είχε διαβεβαιώσει τους εργαζόμενους ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα πληρωθούν δύο μισθούς. Αύριο οι εκπρόσωποι τους θα συναντηθούν και με τον Φώτη Μπόμπολα.

Παράλληλα, οι επικεφαλής όλων των διευθύνσεων του σταθμού ζήτησαν να συναντηθούν με τον πρόεδρο της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε Σταύρο Ψυχάρη, για να του περιγράψουν την απολύτως οριακή φάση στην οποία βρίσκεται το κανάλι.

Υπενθυμίζεται ότι αν δεν καταβληθεί μέρος έστω των δεδουλευμένων τους, οι εργαζόμενοι ξεκινούν από την προσεχή Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου απεργία διαρκείας – πράγμα που σημαίνει ότι το κανάλι δεν θα μεταδίδει καθόλου πρόγραμμα. Στη θέση των επαναλήψεων θα προβάλλεται απλώς μια κάρτα!

---
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου