Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

... ο mediaρχης και τα συλλεκτικά του - 30/11 ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*
Οι συνδικαλιστικές Ενώσεις στα ΜΜΕ
τι σχέση έχουν με την Ελισάβετ; Και άλλα...

Αλιεύσαμε από τα media του Νίκου Μποζιονέλου στην εφημερίδα «Sportday»

Τουφεκιά στον αέρα, πάλι
Τα Δ.Σ. των δημοσιογραφικών Ενώσεων και εργαζομένων στα ΜΜΕ αποφάσισαν τη συμμετοχή τους στην απεργιακή κινητοποίηση που κήρυξε η ΓΣΕΕ για τις 8 Δεκεμβρίου, με 24ωρη απεργία σε όλα τα δημόσια και ιδιωτικά ΜΜΕ την Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου. Γιατί; Επειδή, ως γράφει η ανακοίνωση, «τα σκληρά και επώδυνα προαπαιτούμενα της 2ης αξιολόγησης πλήττουν και πάλι το σύνολο του ελληνικού λαού και ιδιαίτερα τους εργαζομένους στο χώρο του Τύπου».

For the record, που λέγαμε και στο χωριό μου (το μαγευτικό χωριουδάκι ονόματι Στράτφορντ του Καναδά), τα αποτελέσματα της εν λόγω αξιολόγησης δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά. Παρ’ όλ’ αυτά, εμείς καλούμαστε να απεργήσουμε. Προκαταβολικά! Και στις μέρες μας, που βλέπουμε όλοι τον μισθό με το τουφέκι, η ΕΣΗΕΑ και οι συν αυτώ καλούν σε απεργία. Και, προσοχή: μεσοβδόμαδα. Οχι Σαββατοκύριακο, μην «χτυπηθούν» τα εβδομαδιαία φύλλα των μεγαλοεκδοτών.

ΥΓ1. Πιο πειστικό θα ήταν αν απεργούσαμε, ας πούμε, εις μνήμη του… Φιντέλ!

Κωλοτούμπα
Αν εκτιμά η στήλη σωστά, πρόκειται να λάβει χώρα σύντομα μια από τις μεγαλύτερες μιντιακές κωλοτούμπες των τελευταίων ετών, μεγαλύτερη κι από αυτή του ΔΟΛ όταν… αποθέωνε τον Τσίπρα (ή έκραζε τον ΓΑΠ, διαλέγετε και παίρνετε). Διότι, βλέπετε, ορισμένοι νόμισαν ότι θα γίνονταν όλα όπως είχαν συμφωνήσει. Αλλά τους βγαίνουν τώρα από… αριστερά!

Για γέλια!
Πώς είναι δυνατόν να γράφεις, σε διαδικτυακή στήλη media, «αποκλειστικό» θέμα το μεσημέρι της Δευτέρας όταν το εν λόγω θέμα έχει αποκαλυφθεί δημόσια το προηγούμενο βράδυ, στην «Αθλητική Κυριακή»; Κάποιος είδε… το φως (όχι το αληθινό).

Ο Αλαφούζος θέλει;
Στενές επαφές… έχουν, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Σταύρος Ψυχάρης και ο Γιάννης Αλαφούζος. Είναι δεδομένο ότι ο Ψυχάρης αναζητά ρευστότητα για τον ΔΟΛ, δεν είναι όμως τόσο δεδομένη η επιθυμία της πλευράς Αλαφούζου για μια τέτοια συνεργασία.

Διαψεύδουν, υφίσταται
Η διοίκηση της ΕΡΤ χαρακτήρισε ως «ανάξια διάψευσης τα δημοσιεύματα που θέλουν την ΕΡΤ να αναστέλλει την ομαλή λειτουργία της λόγω παροχής του υπολοίπου αδειών στους εργαζομένους» με αφορμή τις άδειες που άπαντες στο Ραδιομέγαρο οφείλουν να πάρουν μέχρι να βγει το έτος. Ωστόσο το θέμα, ως θέμα, υφίσταται.

Ξεδιάντροπο
Το βρετανικό… ΕΣΡ, η Ofcom, του Ηνωμένου Βασιλείου ανάγκασε το BBC να ζητήσει συγγνώμη από τη βασίλισσα Ελισάβετ για την οποία είχαν γίνει ξεδιάντροπα σχόλια από τον κωμικό Ντέιβιντ Μπάντιελ στο Radio 4 και στην εκπομπή «Do not Make Me Laugh». Ο Μπάντιελ είχε πει ότι η βασίλισσα έκανε σεξ στη ζωή της όσες φορές γέννησε (τέσσερις)!
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου