Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016

... "Black Mamba" του Άρη Τερζόπουλου - προδημοσίευση ...

*
Άρης Τερζόπουλος
***
*



«Ξέρεις τι είναι η Black Mamba;...» της είπε στο τέλος. «Νομίζω... ένα φίδι δεν είναι;...» του απάντησε. «Ναι... ένα είδος κόμπρας που ζει στην Αφρική. Θεωρείται το πιο γρήγορο φίδι της Αφρικής και το δάγκωμά του είναι πολύ δηλητηριώδες και συνήθως θανατηφόρο. Αν σε δαγκώσει μια Black Mamba και δεν έχεις αντίδοτο, πεθαίνεις συνήθως σε είκοσι λεπτά ή παθαίνεις μεγάλη ζημιά. Αν έχεις αντίδοτο, απλά επιζείς. Αν όμως γίνεις γητευτής φιδιών, τότε μπορείς να κάνεις την Black Μamba να λικνίζεται στην μελωδία που παίζεις εσύ. Έτσι είναι αυτή η ζωή για όλους μας... Μία Black Mamba...»
 Το μυθιστόρημα του Άρη Τερζόπουλου είναι ένα οντολογικό θρίλερ. Μία περιπέτεια με φιλοσοφικές προεκτάσεις, η αποκάλυψη της Αρχαίας Γνώσης και η αναζήτηση της Αιτίας Όλων των Πραγμάτων.

Πράκτορες μυστικών υπηρεσιών, πληρωμένοι δολοφόνοι και διεθνή funds ψάχνουν να ανακαλύψουν πως και γιατί κάποια άτομα αποκτούν τέτοιες εξαιρετικές ικανότητες, που η ενέργειά τους, η δραστηριότητα τους ή απλώς η σκέψη τους μπορεί να επηρεάσει όχι μόνο μεμονωμένα άτομα αλλά κυρίως μεγάλες μάζες. Και τέτοια άτομα θέλουν να τα έχουν στον έλεγχο τους, μια και ο έλεγχος της μάζας είναι το βασικό ζητούμενο για την κάθε είδους Εξουσία.
«Μπορείς να νικήσεις τον Χρόνο και τον Θάνατο;» «Ναι. Μπορείς, όπως και όλους τους άλλους. Δαίμονες είναι κι αυτοί, κατασκευές σ’ ένα μεγάλο παιχνίδι. Αλλά δεν είναι τόσο εύκολο. Θέλει μεγάλη εμπειρία και μεγάλη ικανότητα. Πρέπει να είσαι αυτό που λέμε, μεγάλος παίκτης.» «Δηλαδή θέλεις να πεις ότι αν γίνει κάποιος καλός ή ακόμα περισσότερο μεγάλος παίκτης σ’ αυτό το παιχνίδι θα μπορούσε να νικήσει ακόμη και τον Χρόνο και τον Θάνατο, που όπως λες είναι οι βασικοί Δαίμονες ;...» «Ναι, αυτό λέω ...» της είπε. «Και πως μπορεί να νικήσει κανείς τον Χρόνο και τον Θάνατο;» «Χμ ναι... οι δυο «αδάμαστοι» Δαίμονες... Με την βασική προϋπόθεση που χρειάζεται για να νικήσεις οποιονδήποτε Δαίμονα...» «Δηλαδή;...» ρώτησε η Λένα. «Να πάψεις να τους φοβάσαι...» της είπε «... δεν είναι εύκολο... αλλά...» «Τι αλλά;...» είπε η Λένα «Αλλά... πρέπει πάντα να θυμάσαι ότι...δεν είναι παρά μόνο ένα παιχνίδι...».
Λίγα λόγια για τον συγγραφέα


Ο Άρης Τερζόπουλος ανήκει στην παλιότερη ελληνική οικογένεια στον περιοδικό Τύπο.

 Έχει υπάρξει εκδότης των περιοδικών Γυναίκα, Κλικ, Men, Diva, Γαιόραμα, Θεός και Θρησκεία και άλλων.

Σήμερα είναι εκδότης του ηλεκτρονικού site www.klik.gr.

To Black Mamba είναι το πρώτο του μυθιστόρημα.
---
DITIONE LIMITED ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Ε.Ε.

email: klikboox@gmail.com
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου