Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016

... απλήρωτοι ΔΟΛ - ξοφλήθηκαν τον Ιούλιο 2016 ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*
Εκκαθάριση εν λειτουργία υπό τραπεζικό έλεγχο
Μπήκαν εν τέλει κάποια λεφτά
στους λογαριασμούς των εργαζομένων


Τήρησε τελικά την υπόσχεσή της η ιδιοκτησία του ΔΟΛ και εξόφλησε σήμερα τους εργαζόμενους για τον περασμένο Ιούλιο. Υπενθυμίζεται ότι αρχικά είχε υποσχεθεί πλήρη εξόφληση την περασμένη Παρασκευή και έδωσε μόνο ένα δεκαπενθήμερο με προοπτική να δώσει χθες άλλο ένα. Από χθες πήγαμε στο σήμερα και δόξα τω Θεώ, είδαν οι εργαζόμενοι το χρώμα του χρήματος.

Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι τελείωσαν τα βάσανά τους γιατί ακόμη τους χρωστάνε τον Αύγουστο, τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο, ενώ τρέχει κι ο Νοέμβριος. Μη λησμονούμε δε ότι στο τέλος του ερχόμενου μήνα πρέπει υποχρεωτικά να πληρωθεί και το δώρο των Χριστουγέννων – ένας ολόκληρος μισθός δηλαδή.

Ενόψει εξελίξεων λοιπόν, κυκλοφορεί από χθες στη Μιχαλακοπούλου η φημολογία πως οι τράπεζες, σε μια κίνηση καλής θελήσεως, θα «ανοίξουν» δύο λογαριασμούς της επιχείρησης για να εξυπηρετηθούν οι πληρωμές των εργαζομένων. Ένα σχετικώς αισιόδοξο σενάριο, που συνδυάζεται με μια επίσης χθεσινή διαρροή «εκ των άνωθεν», σύμφωνα με την οποία «υπάρχει σχέδιο εξυγίανσης και η ιδιοκτησία θέλει να μη χάσει τη δουλειά της κανένας εργαζόμενος».

Στο δια ταύτα; Στο δια ταύτα το αισιόδοξο σενάριο μιλάει για πληρωμή ενός μισθού συν το δώρο ως το νέο έτος και από Γενάρη εκκαθάριση εν λειτουργία υπό τραπεζικό έλεγχο. Το απαισιόδοξο σενάριο, δεν το λέω για καλό είναι να μην τα γκαντεμιάζουμε τα πράγματα. Αλλά μπορείτε να το φαντασθείτε…
---
πηγή: Χρήστος Ξανθάκης/http://newpost.gr/
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

1 σχόλιο:

  1. Ας το ακούσουμε και το απαισιόδοξο σενάριο, μέχρι στιγμής όλα τα αισιόδοξα έπεσαν έξω άλλωστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή