Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016

... ο mediaρχης και τα συλλεκτικά του - 12/11 ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Από τον Πρετεντέρη στον Λιάγκα
και ενδιάμεσα Παππάς, Φερεντίνος κ.ά.

Αλιεύσαμε από τα media του Νίκου Μποζιονέλου στην εφημερίδα «Sportday»

Μάζη

Τον ρόλο της αναπληρώτριας γενικής διευθύντριας της Politis Media Group ανέλαβε η Μίνα Μάζη, η οποία συνεργάζεται με τα ραδιόφωνα του ομίλου Sfera 102,2 και Derti 98,6 από το 2013 ως σύμβουλος εμπορικής ανάπτυξης ενώ τον τελευταίο χρόνο διατηρούσε και το ρόλο της γενικής διευθύντριας των ραδιοφωνικών σταθμών.

40.000
…ευρώ μοίρασε και συνεχίζει την ανοδική του πορεία! Το «Deal» του Alpha με τον Χρήστο Φερεντίνο τρελαίνει τα μηχανάκια της Nielsen: την Τετάρτη /11 τα νούμερα τηλεθέασης σκαρφάλωσαν στο 32,9% στο δυναμικό κοινό (15-44) και στο 30% στο γενικό σύνολο. Το «Deal» χτύπησε κόκκινο αγγίζοντας το 46,9% στους τηλεθεατές ηλικίας 15-24 (άνδρες – γυναίκες), και καθήλωσε το 58,3% των ανδρών ηλικίας 15-24.

Σουρέλης
Για πρώτη φορά στα αστυνομικά χρονικά είδε το «φως» της δημοσιότητας, αναπαράσταση εγκλήματος από τους ίδιους τους δράστες. Το ρεπορτάζ έβγαλε για το protothema.gr ο Παναγιώτης Σουρέλης για την υπόθεση της διπλής δολοφονίας στη Μάνη με δράστες δυο 19χρονους.

Παππάς
«Αισθανόμαστε απόλυτη δικαίωση» τόνισε ο Νίκος Παππάς, αναφερόμενος στη συμφωνία για τη συγκρότηση του ΕΣΡ. Θα αισθάνεται, άραγε, το ίδιο όταν το νέο ΕΣΡ καταρρίψει την εισήγηση (της… Φλωρεντίας) για 4 άδειες;

Πρετεντέρης
«Το βράδυ των (σ.σ. επόμενων) εκλογών θα είμαι δημοσιογράφος και η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ θα κριθεί» είπε στον ραδιοσταθμό Action 24 104,6 και τον Γιώργο Κουβαρά ο Γιάννης Πρετεντέρης. Παραδοχή ότι δεν… δημοσιογραφούσε τόσο καιρό, ίσως;

Μπακοδήμου
Η παρουσιάστρια του Star, Μαρία Μπακοδήμου, θα τρέξει στον 34ο Μαραθώνιο της Αθήνας με τη Διεθνή Αμνηστία και καλεί σε έμπρακτη υποστήριξη του Ivo, ο οποίος φυλακίστηκε άδικα για ένα χιουμοριστικό sms. Πληροφορίες στο amnesty.gr.

CosmOTE TV
Tέλος το brand name OTE TV σε λίγες ημέρες καθώς, στο πλαίσιο των αλλαγών του ομίλου, η συνδρομητική τηλεόραση θα μετονομαστεί σε CosmOTE TV.

Αστυνομία Τύπου
Ο Γιώργος Λιάγκας καλείται να πληρώσει 8.000 ευρώ ως αποζημίωση, μετά την αγωγή της παρουσιάστριας του Alpha Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, για τα υπονοούμενα που είχε αφήσει στον ΑΝΤ1 ότι κάποιοι πληρώνονται για να την προστατεύουν. Αστυνομία Τύπου και ΜΜΕ δεν υπάρχει, δυστυχώς, για να μας γλιτώσει από την κάθε on air παπάτζα.
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου