Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016

... απεργία (χωρίς διαφημίσεις) στο MEGA ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

24ωρη απεργία στο Mega
Χωρίς διαφημίσεις σήμερα…


24ωρη απεργία από της 6 το πρωί της Τρίτης έως τις 6 το πρωί της Τετάρτης κήρυξαν στο Mega τα σωματεία των διοικητικών και τεχνικών υπαλλήλων, ενώ ισχύει πάντα το μπλακ άουτ στην ενημέρωση.

Αυτό δεν σημαίνει πως σήμερα θα πέσει «μαύρο» στον σταθμό, αλλά ότι θα παίζουν κανονικά όλες οι επαναλήψεις στο ψυχαγωγικό πρόγραμμα, χωρίς να προβάλλονται διαφημίσεις. Διαφημίσεις, οι οποίες έχουν φέρει περίπου 30 εκατ ευρώ στους παγωμένους από τις τράπεζες λογαριασμούς του καναλιού.

Η ανακοίνωση:

Τα Διοικητικά Συμβούλια της Ε.Π.Η.Ε.Α. & της Ε.Τ.Ι.Τ.Α. λόγω της μη καταβολής των αποδοχών των συναδέλφων Διοικητικών Yπαλλήλων & Τεχνικών, που αντιστοιχούν στις αποδοχές των μηνών Μαΐου, Ιουνίου, Ιουλίου, Αυγούστου, Σεπτεμβρίου και Οκτωβρίου 2016 αποφάσισαν την κήρυξη 24ωρης απεργίας από ώρα 06.00 π.μ. της Τρίτης 22/11/2016 έως ώρα 06.00 π.μ. της Τετάρτης 23/11/2016.

ΖΗΤΑΜΕ

Την άμεση καταβολή όλων των οφειλομένων αποδοχών των εργαζομένων στον σταθμό. Την άμεση ενημέρωση των εργαζομένων από τους μετόχους επί των προβλημάτων που αφορούν στην λειτουργία και το μέλλον του τηλεοπτικού σταθμού.

ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΤΗΣ Ε.Π.Η.Ε.Α. & Ε.Τ.Ι.Τ.Α.
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου