Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016

... η ΕΤΙΤΑ απαντά στην ανακοίνωση του ΠΑΜΕ Τύπου & ΜΜΕ ...

*
Ενωση Τεχνικών
Ιδιωτικής Τηλεόρασης
Αττικής
***
*

Απάντηση ΕΤΙΤΑ
στο ΠΑΜΕ Τύπου & ΜΜΕ


Συνάδελφοι!

Το ΠΑ.ΜΕ. Τύπου και ΜΜΕ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία καταγγέλλει τον Γεν. Γραμματέα της Ένωσής μας Γιώργο Αλιφέρη πως κατά την διάρκεια του τελευταίου Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Τ.Ι.Τ.Α. εκείνος δήλωσε πως «οι απεργίες είναι αναποτελεσματικές».

Προφανώς η συγκεκριμένη πληροφορία μεταφέρθηκε από το μέλος του Δ.Σ. της Ε.Τ.Ι.Τ.Α. αλλά και του ΠΑΜΕ Κώστα Πολύζο ο οποίος ήταν παρών στο συγκεκριμένο Διοικητικό Συμβούλιο. Ο συνάδελφος όμως παρέλειψε προφανώς να ενημερώσει το ΠΑΜΕ Τύπου πως ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσής μας αναφέρθηκε στις 24ωρες απεργίες της Γ.Σ.Ε.Ε. θεωρώντας πως στις εποχές που ζούμε είναι απλά μια χλιαρή αντίδραση και ότι χρειάζονται δυναμικότερες κινητοποιήσεις. Άλλωστε η εισήγησή του ήταν να λάβουμε μέρος στην επερχόμενη απεργία της 7ης Δεκεμβρίου η οποία και ψηφίστηκε ομόφωνα.

Εμείς από την μεριά μας, λυπούμαστε αφάνταστα για τον συνάδελφο Κώστα Πολύζο διότι δεν είναι η πρώτη φορά που δημιουργεί εκ των ουκ άνευ τέτοιου είδους διχαστικά προβλήματα στην  Ένωσή μας. Θα τον συμβουλεύαμε να πάρει μαθήματα από το άλλο μέλος του Δ.Σ της Ε.Τ.Ι.Τ.Α. και του ΠΑ.ΜΕ Ανέστη Μουτάφη, που τόσα χρόνια τώρα παρά τις κατά καιρούς διαφωνίες μας η συνεργασία μας, πάντα με γνώμονα το όφελος των εργαζομένων, είναι άψογη. Χωρίς προσωπικές αντιπαραθέσεις και επιθέσεις.


για το ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου