Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016

... MEGA - τι γίνεται με την αποδέσμευση των χρημάτων ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Οι σχεδιασμοί τραπεζιτών
και μετόχων για το MEGA


Σοβαρά παράπονα για την συμπεριφορά των μετόχων του Mega απέναντί τους εκφράζουν πλέον στις κατ' ιδίαν συζητήσεις τους κορυφαία στελέχη των πιστωτριών τραπεζών του Μεγάλου Καναλιού.

Οι επιθέσεις που δέχονται από εργαζόμενους ότι δεν συναινούν στην αποδέσμευση χρημάτων για την καταβολή δύο από τους επτά μισθούς που τους οφείλονται έχουν κάνει πλέον κάποια από αυτά τα στελέχη να μιλούν για την στάση των μετόχων με καθόλου κολακευτικά λόγια. Κορυφαίος τραπεζικός παράγοντας έλεγε την Πέμπτη ότι "μεταξύ των μετόχων επικρατεί χάος. Δεν μπορούν να συνεννοηθούν μεταξύ τους και φυσικά δεν μπορούν να συνεννοηθούν μαζί μας. Αυτό είναι και ο βασικός λόγος που δεν μπορεί να γίνει η αποδέσμευση των χρημάτων".

Μάλιστα, τα ίδια τραπεζικά στελέχη έλεγαν πως το ποσό για το οποίο γίνεται συζήτηση όλες τις προηγούμενες εβδομάδες μόλις που ξεπερνά το 1,5 εκατ. ευρώ και, κατά συνέπεια, αν υπήρχε πραγματική βούληση από την πλευρά της ιδιοκτησίας να καταβληθεί, θα μπορούσαν να ξεπεραστούν τα όποια εμπόδια.

Μετά από όλα αυτά, δημοσιογράφοι, τεχνικοί και διοικητικοί συνεχίζουν να είναι απλήρωτοι και να ακούνε υποσχέσεις που δεν γίνονται πραγματικότητα. Η συνέντευξη Τύπου που είχαν προαναγγείλει για την Δευτέρα, με στόχο να την μεταδώσουν ζωντανά από το Mega, αναβλήθηκε μετά τις δεσμεύσεις που έλαβαν ότι θα καταβαλλόταν ένα μέρος της μισθοδοσίας τους. Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν συνέβη ούτε αυτή την εβδομάδα. Οι αντιδράσεις τους ήταν έντονες και προετοιμάζονται να πραγματοποιήσουν την απειλή τους μέσα στις επόμενες ημέρες.

Απογοήτευση

Οι πληροφορίες που φτάνουν στην Μεσογείων, ότι η πλευρά Βαρδινογιάννη δεν δείχνει πρόθυμη να αναλάβει κάποια πρωτοβουλία, σε συνδυασμό με την άσκηση ποινικής δίωξης από την Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας κατά των υπευθύνων της "Ακτωρ" ΑΤΕ και της "Μοχλός" Α.Ε. για απάτη σε βαθμό κακουργήματος, σκόρπισαν νέα απογοήτευση σε όσους ακόμα διατηρούν ελπίδες για επαναλειτουργία του ενημερωτικού τομέα του καναλιού.

Την ίδια ώρα, συνεχίζει να μαίνεται ο πόλεμος μεταξύ δημοσιογράφων και διοικητικών υπαλλήλων, καθώς οι τελευταίοι σε ένα μεγάλο ποσοστό συνεχίζουν να εργάζονται, προκειμένου το πρόγραμμα του καναλιού να βγαίνει στον "αέρα" και μάλιστα να κατακτά υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Πάντως, ανάμεσα στις σκέψεις που υπάρχουν σε κάποιους από τους διοικητικούς είναι να διακόψουν τις διαφημίσεις ως μέσο πίεσης προς τους μετόχους.
---
πηγή: media/Παραπολιτικά
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου