Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016

... o Σάτυρος γράφει - 28/11 ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Ποιος Βαρδινογιάννης θα πουλήσει;

Αυτό είναι το ερώτημα του "Σάτυρου".

Ωραία. Ο Σαββίδης μπαίνει στο Star και αγοράζει ποσοστό. Που δεν το πιστεύω γιατί τι γυρεύει ο φίλος του Πούτιν στο κανάλι των φίλων των Αμερικανών; Αλλά, να δεχτούμε ότι δεν τίθεται τέτοιο ζήτημα. Ερώτηση. Ποιος από τους Βαρδινογιάννηδες θα πουλήσει; Διότι σε αντίθεση με την συμμετοχή στο MEGA, που ήταν του Βαρδή, το Star είναι... πολυΒαρδινογιαννικό (όπως λέμε πολυτασικό).

Δεν θα είναι η πρώτη φορά που θα μπλέξει η δουλειά.
---
Ψυχάρης- Κουρτάκης: Απόσταση

Το ρεπορτάζ μου για τις κινήσεις του Κουρτάκη συνεχίζεται.

Πόσα δίνει στον Ψυχάρη για το ραδιόφωνο του ΔΟΛ; Επτακόσια. Τελευταία πρόταση οκτακόσια. Παραπάνω δεν πάει για την ώρα. Όσο και να πιέζει η άλλη πλευρά για παραπάνω λεφτά. Γιατί αυτά τα ποσά δεν είναι παρά σταγόνα στον ωκεανό των χρεών. Για αυτό δεν θέλει να "σκοτώσει" το περιουσιακό της στοιχείο.

Στην μέση οι τράπεζες που πιέζουν με τη σειρά τους όλους τους επιχειρηματίες του τύπου να ρυθμίσουν ή να μειώσουν τα ανοίγματα τους. Μέχρι τα Χριστούγεννα θα έχουν κριθεί πολλά στον χώρο του τύπου.

Τα νέα κανάλια και ποιοι θα σκάσουν.
---
Τι σας λέμε για το MEGA

Πρωτίστως το λέμε στους συναδέλφους μας.

Μην σας παραμυθιάζουν. Τα χρέη είναι πολλά. Κι ακόμα περισσότερα απαιτούνται για την ανοικοδόμηση του σταθμού. Σε μια αγορά που ακόμα και αν ανακάμψει ταχύτατα, η διαφημιστική αγορά, δεν θα μπορεί να αποσβέσει την επένδυση του όποιου επενδυτή. Ούτε Μαρινάκης, λοιπόν, ούτε Σαββίδης.

Μακάρι να βρεθεί λύση, αλλά... 
---
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου