Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016

... καλλιστεία - δεν θα γίνουν λόγω κρίσης - πιάσαμε πάτο !..

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Το ταπεινωτικό χτύπημα για τα κανάλια

Δεν αντέχεται η γμν η κρίση στα κανάλια. Εξαιτίας της δεν θα γίνουν καλλιστεία φέτος για πρώτη φορά μετά από 64 χρόνια. Πιάσαμε πάτο!

Υγ.: Όλα τα άλλα ωχριούν μπροστά σε αυτό το χτύπημα. Οι για επτά μήνες απλήρωτοι εργαζόμενοι τουMEGA, το προσαραγμένο σκάφος του Μεγάλου Καναλιού, οι άδειες που δόθηκαν και επιστράφηκαν, τα φέσια των τηλεοπτικών σταθμών στις εταιρίες παραγωγής, τα φέσια των εταιριών παραγωγής σε ηθοποιούς, τεχνικούς, συγγραφείς, οι εκπομπές-φέσι, η παρέλαση Γιατζόγλουδων μπροστά από τα τιμητικά αγήματα Κωστόπουλων, ο καταποντισμός των διαφημιστικών κονδυλίων, οι χαμένες φιλίες Μακρήδων και Χατζηνιλάουδων, είναι παρωνυχίδες μπροστά στο ταπεινωτικό χτύπημα της ματαίωσης του θεσμού που έχει τιμήσει την Ελλάδα με το έπος μιας Κορίνας Τσοπέη και με την πολιτιστική προσφορά μιας Τζούλιας Αλεξανδράτου.

Του θεσμού που αποθεώθηκε από μια γιγαντιαία «Απογευματινή». Τον σκότωσε και αυτόν η κρίση, επί υπουργίας της «καθαρίστριας αύρας» Λυδίας Κονιόρδου. Και μαζί σκότωσε τα εργασιακά δικαιώματα δεκάδων κοριτσιών μέσω από τον πλατύ δρόμο της πασαρέλας. Καταραμένη κρίση!
---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου