Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016

... η black Friday του large μιντιάρχη ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

...και ο έξαλλος συνέταιρος


Η δική του black Friday ξεκίνησε νωρίτερα! Για την ακρίβεια μία εβδομάδα πριν… Στην πραγματικότητα όμως, δεν πρόκειται για μεγάλη έκπτωση, αλλά για δωρεά! Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζουν οι φήμες για τον large επιχειρηματία των media που χάρισε τα εκτυπωτικά έξοδα!

Όπως και να ‘χει το συμπέρασμα είναι ότι ο τσάμπας ζει! Μια εβδομάδα μπρος… μία εβδομάδα πίσω… ελάχιστη σημασία έχει… άλλωστε σε τούτη τη χώρα έχουμε τον δικό μας τρόπο! (Απόδειξη Ι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει την black Friday και την περασμένη εβδομάδα ο Τσίπρας υποδεχόταν με τιμές και δόξες τον black Ομπάμα! Απόδειξη ΙΙ στις ΗΠΑ η black Friday σημαίνει εκπτώσεις 70%… ενώ στην Ελλάδαρα 20%!).

Επιστρέφουμε: Το πρόβλημα λοιπόν με τον large επιχειρηματία που δώρισε τα εκτυπωτικά στον ανταγωνιστή τους ήταν όταν το έμαθε ο συνέταιρός του… Αφού η λέξη «έξαλλος» είναι πολύ μικρή για να περιγράψει την αντίδρασή του στο άκουσμα της δωρεάς!

Πάντως η απάντηση στο «γιατί το έκανε» ήταν για να τον διευκολύνει στα πρώτα του βήματα… και για να δείξει καλό χαρακτήρα (εκεί που πρέπει), συμπληρώνουν οι κακές γλώσσες!
---
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου