Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016

... MME - διάφορα, αλλά όχι αδιάφορα - 11/11 ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Επιτέλους ΕΣΡ!

Ψηφίστηκε το νέο ΕΣΡ. Η πρόταση όπως διαμορφώθηκε και ψηφίστηκε είναι:
Πρόεδρος Αθανάσιος Κουτρομάνος, Αντιπρόεδρος Ροδόλφος Μορώνης και μέλη, Πόπη Διαμαντάκου, Βασίλης Καραποστόλης, Νίκος Κιάος, Γιώργος Πλειός αντί του Βασίλη Κουφόπουλου, Λίλιαν Μήτρου, Δήμητρα Παπαδοπούλου, Γιώργος Σαρειδάκης.
---
Γλύτωσε την απεργία η ΕΣΗΕΑ

Δεν θα πραγματοποιηθεί η απεργία που είχαν αποφασίσει οι εργαζόμενοι στο ΔΟΛ. Ο Σταύρος Ψυχάρης δεσμεύτηκε πως θα καταβάλει ένα μισθό στις 18 Νοεμβρίου, προκειμένου να αναστείλουν την απεργία τους.
---
Η καρέκλα πάνω απ’ όλα στον ΕΔΟΕΑΠ…

Κινδυνεύει με λουκέτο ο ΕΔΟΕΑΠ, όμως αυτό δεν εμποδίζει τα μέλη του ΔΣ να καβγαδίζουν άγρια για το ποιος θα γίνει διευθυντής! Στα χέρια κόντεψαν να πιαστούν την περασμένη εβδομάδα μέλη του ΔΣ με αφορμή τις διαφωνίες για τη θέση του διευθυντή και το αν θα αλλάξουν οι τομεάρχες. Από το προεδρείο του ΔΣ προγραμματίζεται η αλλαγή όλων των τομεαρχών, ενώ για διευθυντής προωθείται «μάνατζερ», πρώην στέλεχος της Coca – Cola, που ήταν υπεύθυνος για την απόλυση όλων των εργαζομένων όταν έκλεισε το εργοστάσιο.

Υποψήφιοι για τη θέση της διεύθυνσης είναι τρία πρόσωπα και ο καβγάς έγινε γιατί υπήρξε πρόταση να γίνουν δεκτές κι άλλες υποψηφιότητες. Στο ΔΣ, με ανοιχτά μικρόφωνα, ακούστηκαν βαριές κατηγορίες και καταγγελίες για πεπραγμένα και υπογραφές. Και όλα αυτά ενώ ο ΕΔΟΕΑΠ δεν έχει να πληρώσει τις συντάξεις του Δεκεμβρίου.
---
Επικεφαλής ο Ν. Χρυσολωράς

Τη θέση του επικεφαλής του γραφείου του Bloomberg στις Βρυξέλλες ανέλαβε ο πρώην ανταποκριτής της «Καθημερινής» Νίκος Χρυσολωράς. Μέχρι πρότινος ήταν υπεύθυνος του πρακτορείου στο γραφείο της Αθήνας.
---
Μηνυτήρια αναφορά για το αγγελιόσημο

Tην υποβολή μηνυτήριας αναφοράς στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου για την απόδοση ευθυνών αναφορικά με την κατάργηση του αγγελιοσήμου, την αποστέρηση πόρων τόσο από το ΕΤΑΠ-ΜΜΕ όσο και από τον ΕΔΟΕΑΠ και τα ΤΕΑΣ και την επαπειλούμενη παύση της ασφαλιστικής κάλυψης εκ μέρους των ασφαλιστικών ταμείων αποφάσισε το ΔΣ της ΠΟΕΣΥ.
---
Πρωτιά για το δελτίο του Alpha

Πρωτιά για το κεντρικό δελτίο του Alpha τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο, όπου κυριάρχησε η θεματολογία για τις τηλεοπτικές άδειες και τον αποκλεισμό του Alpha. Βρέθηκε στην πρώτη θέση τηλεθέασης τον Οκτώβριο με 19,7% και 17,3% στο κοινό 15 – 44 ετών.

Τα ποσοστά των άλλων καναλιών ήταν: Star 19,1% και 14,4%, ΑΝΤ1 13,8% και 10,3%, ΣΚΑΪ 12% και 7,5% και ΕΡΤ1 4,6% και 2,7%. Το δίμηνο Σεπτέμβριος – Οκτώβριος το δελτίο του Alpha ήταν στην πρώτη θέση με 20,1%.

---
Απολύσεις στα πιεστήρια της "Καθημερινής"

Σύμφωνα με πληροφορίες από "μέσα", έγιναν απολύσεις στα πιεστήρια της "Καθημερινής". Αναμένεται να αντιδράσουν οι οικείες επαγγελματικές οργανώσεις...
---
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου