Σάββατο 1 Ιουλίου 2017

... άλλαξαν εκτυπωτική στέγη τα περιοδικά του ΔΟΛ ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*
Αλλάζουν εκτυπωτική στέγη
Τα περιοδικά του ΔΟΛ
σε Χαϊδεμένο και Σμυρνιωτάκη


Έπειτα από πολλά χρόνια τα περιοδικά και οι προσφορές του ΔΟΛ αλλάζουν εκτυπωτική στέγη.

Το γεγονός ότι η "Ιριδα" αρνήθηκε να παραλάβει μεταχρονολογημένες επιταγές, σε συνδυασμό με τα προβλήματα στην προμήθεια χαρτιού που αντιμετωπίζει το συγκεκριμένο πιεστήριο οδήγησαν σε άλλες μονάδες τις εμπορικές εκδόσεις της Μιχαλακοπούλου.

Από αυτή την εβδομάδα τα βιβλία και τα περιοδικά του ΔΟΛ ξεκίνησαν να τυπώνονται στη "Νίκη" της οικογένειας Σμυρνιωτάκη και στο πιεστήριο του Χαϊδεμένου. Πρόκειται για μια νέα εξέλιξη, με δεδομένα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει μετά το κλείσιμο του "Εθνους" η "Ιριδα", την οποία είχε αναλάβει να "τρέξει ο Φώτης Μπόμπολας. Τελικώς, όχι μόνο δεν κατάφερε να υλοποιήσει όσα δεσμεύθηκε προς της τράπεζες, όταν του άναβαν το "πράσινο φως" για την ανάληψη του management της εκτυπωτικής μονάδας, αλλά, απεναντίας, μέσα σε ελάχιστο χρόνο έδιωξε αρκετούς από τους πελάτες του μαγαζιού.

Ανεξάρτητα, πάντως, από τα παραπάνω, εντύπωση και ποικίλα σχόλια προκάλεσε η πληροφορία σύμφωνα με την οποία στις εγκαταστάσεις της "Ιριδας" κυκλοφόρησαν διαφημιστικά φυλλάδια της εκτυπωτικής μονάδας "Χαϊδεμένος"...

Επί τη ευκαιρία, αξίζει να σημειωθεί ότι χθες οι τράπεζες ανέμεναν ένα πρόχειρο πλάνο για να ανοίξουν "γραμμή", που θα διασφάλιζε την απρόσκοπτη λειτουργία της "Ιριδας" μέχρι τα τέλη Αυγούστου. Παράλληλα, και με βάση το χρονοδιάγραμμα που έχει τεθεί μέχρι τα μέσα της επόμενης εβδομάδας πρόκειται να συγκροτηθεί το νέο Δ.Σ. της "Ιριδας".
---
media/Παραπολιτικά
---
*

2 σχόλια:

  1. Ta pane gia poulima ta piestiria tous se ollandiki eteria,
    Exoun kani idi epafes.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ ανώνυμος 7:32 - ευχαριστώ για την πληροφορία ... αλλά όχι με γκρίγκλις ... αν είναι εύκολο ...

      Διαγραφή