Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019

ΜΜΕ - διάφορα, αλλά όχι αδιάφορα...

*
Ανασυγκρότηση
***
*


Το ανέκδοτο για ΣΚΑΪ και STAR

… ή αλλιώς πώς ήρθαν τα πάνω – κάτω
Το ανέκδοτο που κυκλοφορεί στη δημοσιογραφική πιάτσα και σε μεγάλο βαθμό αποτυπώνει και τις εξελίξεις στο κανάλι του Φαλήρου… Ηταν τα δυο δελτία Τύπου που εκδόθηκαν από STAR και ΣΚΑΪ την περασμένη εβδομάδα. Το πρώτο έβγαλε για την πρωτιά του στην ενημέρωση και το δεύτερο για την πρωτιά του στο πρόγραμμα! Τα πάνω κάτω δηλαδή!
Αντί να βγάλει ο ΣΚΑΪ για πρωτιά στην ενημέρωση που θεωρείται ο κατεξοχήν ενημερωτικός σταθμός έβγαλε το STAR (αφού έβαλε σε πολλούς τα γυαλιά με την επιτυχία του δελτίου του)! Και ο ΣΚΑΪ έμεινε να πανηγυρίζει για το πρόγραμμα, χωρίς να αναφέρει κουβέντα για το δελτίο του!

Βέτο στη μετακίνηση Παπαδρόσου στον ΣΚΑΪ

… από υψηλόβαθμο στέλεχος της «Καθημερινής»
Εκτός από το όνομα του Νίκου Στραβελάκη που έχει και το προβάδισμα για τη θέση του διευθυντή ειδήσεων του ΣΚΑΙ… Εχθές το απόγευμα ακούστηκε και το όνομα του Βασίλη Παπαδρόσου, νυν διευθυντή ειδήσεων του επιτυχημένου δελτίου του ALPHA με τον Αντώνη Σρόιτερ. Μάλιστα κάποιοι κακεντρεχείς υποστηρίζουν οτι πρόκειται για διαρροές, επειδη οι σχέσεις του στελέχους με το κανάλι έχουν διαταραχθεί και δεν αποκλείεται να αποχωρήσει από τον APLHA.
Ανεξάρτητα όμως από τις κακεντρέχειες που ταλανίζουν τον κλάδο… Είναι αλήθεια οτι οι σχέσεις του καναλιού με τον Βασίλη Παπαδρόσο δεν είναι αυτές που ήταν και δεν αποκλείονται εξελίξεις… Ωστόσο οι πιθανότητες το στέλεχος του ALPHA να μετακινηθεί στον ΣΚΑΙ αναλαμβάνοντας τη θέση του διευθυντή ειδήσεων είναι ανύπαρκτες και αυτό διότι υψηλόβαθμο στέλεχος της «Καθημερινής» έχει ασκήσει βέτο!

Με τα χαρτιά υπό μάλης
τον «έθαβε» στο αφεντικό

Παρακολουθεί φανατικά τα δελτία ειδήσεων όλων των καναλιών κρατώντας λεπτομερείς σημειώσεις… Στη συνέχεια με τα χαρτιά υπο μάλης, διότι είναι και παραδοσιακός τύπος και με τα τάμπλετ δεν τα πάει καλά, χτυπούσε την πόρτα του αφεντικού για να του πει, ποια θέματα δεν είχε το δικό τους δελτίο που είχαν όλοι οι άλλοι! Αυτό γίνεται σχεδόν κάθε μέρα επι τρεις μήνες!
Ποιο ήταν το αποτέλεσμα; Ελάτε τώρα;

Η… Χριστίνα Κοραή ανακοίνωσε
την υποψηφιότητα του Μπογδάνου
με τη Ν.Δ. στην Α΄ Αθήνας

Πρόλαβε ακόμα και τον πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη, από την… χαρά της η δημοσιογράφος Χριστίνα Κοραή, και με ένα "χαρούμενο" τιτίβισμα ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του Κωνσταντίνου Μπογδάνου με τη ΝΔ στην Α΄ Αθήνας.
Μερικά λεπτά μετά βέβαια άλλαξε γνώμη και εξαφάνισε το tweet!
---
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου