Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2019

Η οικογένεια Ψυχάρη πιστώτρια του εαυτού της!

*
Ανασυγκρότηση
***
*

email αναγνώστη

Το είδαμε κι αυτό…
Η «αγία» οικογένεια Ψυχάρη
ζητάει αποζημιώσεις από τον εαυτό της!


H οικογένεια που κατόρθωσε να ρίξει στα βράχια μία ολόκληρη εκδοτική αυτοκρατορία, η οικογένεια που οδήγησε στην ανέχεια εκατοντάδες εργαζόμενους, η οικογένεια που έφερε τον άλλοτε κραταιό Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη στο σημείο να χρωστάει μέχρι και σε εταιρείες καθαρισμού, σεκιούριτι και συντήρησης ανελκυστήρων, έχει το θράσος να αναγγέλλεται και αυτή ως πιστώτρια του εαυτού της!

Οπως φαίνεται από τον πίνακα κατάταξης πιστωτών του ΔΟΛ, τόσο η κυρία Χριστίνα Τσούτσουρα – Ψυχάρη όσο και οι γιοι του έκπτωτου «πατριάρχη» του οργανισμού Ανδρέας και Παναγιώτης αναγγέλλουν απαιτήσεις από τον ειδικό εκκαθαριστή. Και φυσικά δεν ντρέπονται καθόλου να απαιτούν ακόμα και ποσό 540 ευρώ (γιατί, μη γελιέστε, τα υπόλοιπα έχουν ήδη εισπραχθεί ως αποζημιώσεις – είχε γνώση ο «φύλακας), και να βγάζουν γλώσσα στους εκατοντάδες εργαζόμενους που άφησαν στο δρόμο.

Αυτό ήταν επί δεκαετίες το εκδοτικό κατεστημένο της χώρας. Παράγοντες και μάγκες στην ακμή τους, φεσατζήδες και κρυπτόμενοι στα δύσκολα. Καμαρώστε τους.


Προς γνώση και συμμόρφωση των αναγνωστών και όλου του λαού, διότι ως γνωστόν, η Ιστορία επαναλαμβάνεται. Με άλλους πρωταγωνιστές…

---
*

3 σχόλια:

  1. 19.609,97 σε σύνολο ζητάει η Αγία Οικογένεια. Αν όχι όλοι, οι περισσότεροι εργαζόμενοι του ΔΟΛ που βρέθηκαν στο δρόμο τα προσφέρουν, με μεγάλη ευχαρίστηση, σε κλωτσιές. Δεν πιστεύουμε το ελληνικό κράτος να έχει σταματήσει να παρέχει προσωπική ασφάλεια στον Πατριάρχη της συμφοράς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πλησιάζει η ώρα που θα τους καρφώσουμε στον σταυρό τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι έγινε ρε σιχάματα; Χάσατε το κλειδί από τα γεμάτα "αμπάρια" και βγήκατε στη γύρα; Τα χρήματα μέχρι τελευταίο ευρώ ανήκουν στους εργαζόμενους (όχι πως δεν κάνατε και εσείς τίποτα - θέλει πολύ δουλειά να καταφέρεις να καταστρέψεις έναν οργανισμό σαν τον ΔΟΛ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή