Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2019

Υποψήφιοι δήμαρχοι του ΚΚΕ στην Αττική

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Ο Νίκος Σοφιανός για την Αθήνα


Ανακοινώθηκαν οι υποψήφιοι δήμαρχοι του ΚΚΕ στην Αττική

Η Επιτροπή Περιοχής της Κομματικής Οργάνωσης Αττικής του ΚΚΕ δίνει στη δημοσιότητα τους υποψηφίους Δημάρχους των συνδυασμών της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στην Αττική, που στηρίζει το ΚΚΕ.


Από τους υποψήφιους δημάρχους 13 είναι γυναίκες. Επίσης πάνω από το 50% των υποψηφίων είναι κάτω από 50 χρονών.

Υπενθυμίζουμε ότι έχει ήδη ανακοινωθεί ότι υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής είναι ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και Περιφερειακός Σύμβουλος.

Υποψήφιοι Δήμαρχοι για τους Δήμους της ΑΤΤΙΚΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ:

Αθηναίων: Σοφιανός Νίκος, 53 χρονών, Δημοτικός Σύμβουλος Αθήνας από το 2010. Μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Υπήρξε Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ (1991-2001).

Βύρωνα: Γείτονας Ευάγγελος, ετών 32, γυμναστής, απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ. Δημοτικός σύμβουλος. Διετέλεσε μέλος του ΔΣ του σωματείου γυμναστών προπονητών Αττικής. Μέλος του Τμήματος Φ.Α. και Αθλητισμού της ΚΕ.

Γαλατσίου: Χαραλαμπίδης Γρηγόρης, ετών 57, εκτελωνιστής, δημοτικός σύμβουλος, μέλος της Ένωσης Επαγγελματοβιοτεχνών Γαλατσίου.

Δάφνης – Υμηττού: Κηπουρού-Τόλια Ναυσικά, ετών 61. Δημοτική σύμβουλος από το 2014.Επί σειρά ετών μέλος ΔΣ της Ομοσπονδίας των εργαζομένων στα Πετρελαιοειδή, χημικά και φυσικό αέριο.

Ζωγράφου: Καραβίδας Ανδρέας, ετών 42, δημοτικός σύμβουλος από το 2010. Μέλος του Κεντρικού Διοικητικού Συμβουλίου του Πανελληνίου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών. Μέλος της Τ.Ε. Ανατολικών Συνοικιών του ΚΚΕ.

Ηλιούπολης: Τσατσούλη Τασία, ετών 57. Δημοτική σύμβουλος του Δήμου Ηλιούπολης από το 2010. Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ και υπεύθυνη της Διατμηματικής Επιτροπής του Κόμματος για την τοπική διοίκηση.

Καισαριανής: Σταμέλος Ηλίας, ετών 61, Δήμαρχος Καισαριανής από το 2015 και από το 2010 δημοτικός σύμβουλος. Διετέλεσε αντιπρόεδρος στη ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ και πρόεδρος του κλαδικού συνδικάτου ενέργειας.

Φιλαδέλφεια - Χαλκηδόνα: Σερετάκης Νίκος, ετών 50. Σπούδασε στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Σκακιστικού Ομίλου Ν. Φιλαδέλφειας από την ίδρυσή του μέχρι σήμερα. Υπήρξε μέλος ΔΣ της Ελληνικής Σκακιστικής ομοσπονδίας από το 2014 έως το 2016. Συμμετείχε δραστήρια στην Επιτροπή Γονέων Παιδικών Σταθμών και τους αγώνες που ακύρωσαν την επιβολή τροφείων στο Δήμο. Έχει διατελέσει δημοτικός σύμβουλος Καρπενησίου και επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Καρπενησίου 2010-2014. Είναι μέλος του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ.
(...)

---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου