Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2019

«Χάρη σου κάνουμε που δουλεύεις και πληρώνεσαι…»

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Στα όριά τους
οι εργαζόμενοι του πρώην ΔΟΛ


«Και να σκεφθείς ότι οι περισσότεροι είχαμε δει θετικά το γεγονός ότι ο ΔΟΛ δεν πέρασε στα χέρια του Σαββίδη…»

To πρόβλημα και η γκρίνια στα «ΝΕΑ» δεν είναι από την περισσότερη δουλειά λόγω της αύξησης κατά οκτώ των σελίδων της ύλης στο καθημερινό φύλλο, αλλά και στα 
«ΝΕΑ Σαββατοκύριακο».

Το μεγαλύτερο πρόβλημα πηγάζει από το κακό κλίμα που έχει δημιουργήσει σε δημοσιογράφους και τεχνικούς ο τρόπος αντιμετώπισής τους από την πρώτη στιγμή που ο ΔΟΛ πέρασε στην ιδιοκτησία του κ. Βαγγέλη Μαρινάκη.

Και αναφέρομαι στο ότι κατάμουτρα στο λένε διευθυντές, παραδιευθυντές και παρατρεχάμενοι ότι «χάρη σου κάνουμε που δουλεύεις και πληρώνεσαι…».

 Και να σκεφθείς ότι οι περισσότεροι είχαμε δει θετικά το γεγονός ότι ο ΔΟΛ δεν πέρασε στα χέρια του Σαββίδη. Και φυσικά ας μην αναφερθούμε και πάλι στο ότι τα "κυριακάτικα" είναι άγνωστη λέξη με την προκλητική κάλυψη της ΕΣΗΕΑ και πώς θα μπορούσε να είναι αλλιώς, αφού η πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ είναι ευνοούμενη του "μαγαζιού"...

Μπορείς να μεταφέρεις με δεκάδες παραδείγματα την απογοήτευση των εργαζομένων δημοσιογράφων και τεχνικών, αλλά δεν υπάρχει λόγος. Αφού οι "υπεύθυνοι" δεν αντιλαμβάνονται ότι έχοντας δυσαρεστημένους εργαζόμενους, που δεν νιώθουν και ιδιαίτερη τιμή τους να δουλεύουν για σένα, είναι φυσικό επόμενο στο αποτέλεσμα της δουλειάς τους αργά ή γρήγορα να φανεί και ήδη έχει αρχίσει να φαίνεται... Το ελατήριο μπορεί να το τεντώνεις, αλλά μετά από ένα όριο το ελατήριο καταστρέφεται.

Κύριε Μαρινάκη, αν ήσουν πραγματικός εκδότης, θα έπρεπε να ανησυχείς.

Ν.Α.Ν
---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου