Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019

Η "μητέρα των μαχών" για τους απλήρωτους του ΔΟΛ

*
Ανασυγκρότηση
***
*


Συνάδελφοι,
η «μητέρα των μαχών» σε ό,τι αφορά τις οικονομικές διεκδικήσεις μας από την Ειδική Διαχείριση του ΔΟΛ, πλησιάζει.

Την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2019, στις 9 το πρωί, στο Πρωτοδικείο Αθηνών (πρώην Σχολή Ευελπίδων), Κτίριο 2, 2ος όροφος, αίθουσα 202, πρόκειται να εκδικαστούν οι ανακοπές των Τραπεζών, των ασφαλιστικών ταμείων κ.λ.π, που αμφισβητούν τις τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις του 2018, οι οποίες στο σύνολό τους προβλέπουν: Την προνομιακή καταβολή στους εργαζόμενους του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη των αποζημιώσεων απόλυσης και των δεδουλευμένων της περιόδου της Ειδικής Διαχείρισης.

Ήδη, οι πίνακες κατανομής του εκπλειστηριάσματος, που εισέπραξε η Ειδική Διαχείριση από την πώληση του ΔΟΛ, έχουν συνταχθεί σε εφαρμογή των αποφάσεων αυτών.

Επίσης, σε εφαρμογή των ίδιων αποφάσεων, καταβλήθηκαν προνομιακά στους εργαζόμενους (βεβαίως, με μεγάλη καθυστέρηση) τα δεδουλευμένα της περιόδου της Ειδικής Διαχείρισης (εκκρεμεί ακόμα η καταβολή των αποζημιώσεων για επιπλέον 4-5 Κυριακές στους εργαζόμενους των ΝΕΩΝ).

Συνάδελφοι,
σε αυτήν τη «μάχη», η παρουσία ΟΛΩΝ μας κρίνεται ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ. Με ενότητα και αποφασιστικότητα, θα στείλουμε προς κάθε κατεύθυνση το μήνυμα, ότι δεν εκχωρούμε σε κανέναν τα δικαιώματά μας και δεν χαρίζουμε τους κόπους μιας ολόκληρης ζωής.

Με εκτίμηση
Κώστας Γ. Ντελέζος
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου