Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2019

MME - διάφορα, αλλά όχι αδιάφορα...

*
Ανασυγκρότηση
***
*



Σταύρος Ψυχάρης:
Στις 9 Οκτωβρίου η ημέρα της κρίσεως

Στις 9 Οκτωβρίου αναμένεται να εκδοθεί η απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων για τον πάλαι ποτέ πανίσχυρο εκδότη, Σταύρο Ψυχάρη, και τα δέκα στελέχη της τράπεζας Alpha Bank που έχουν βρεθεί στο στόχαστρο της Δικαιοσύνης για τα δάνεια που χορηγήθηκαν στον τότε επικεφαλής του ΔΟΛ κατά την περίοδο 2010-2017. Η εισαγγελέας της έδρας, πάντως, στην αγόρευσή της έχει προτείνει την απαλλαγή όλων των κατηγορουμένων για τα επίμαχα δάνεια, αλλά και τις τροποποιήσεις των δανειακών συμβάσεων, κρίνοντας ότι δεν υπήρξε ζημία για την τράπεζα.

Πόσα έδωσε

ο Φώτης Μπόμπολας για να σώσει
την διατηρητέα βίλα του στο Ψυχικό

Με κατάθεση 1,1 εκατ ευρώ έσωσε –τουλάχιστον προσώρας- την διατηρητέα βίλα του Ψυχικού ο κ. Φώτης Μπόμπολας, πρώην επικεφαλής του εκδοτικού ομίλου Πήγασος. Βέβαια, το 1,1 εκατ που πλήρωσε στην Alpha Bank είναι μόλις το 25% της τιμής πρώτης προσφοράς των 4,2 εκατ ευρώ, με την οποία επρόκειτο να βγει το ακίνητο στο σφυρί. Η πολυτελής κατοικία των 810 τετραγωνικών μέτρων που από το 2000 έχει κηρυχθεί διατηρητέα, είχε προγραμματιστεί να βγει σε ηλεκτρονικό πλειστηριασμό στις 11 Σεπτεμβρίου. Ωστόσο η κατάθεση του 1,1 εκατ ευρώ –όπως αναφέρουν οι πληροφορίες- στάθηκε αρκετή για να «παγώσει» τη διαδικασία, και ο πλειστηριασμός ανεστάλη.

Ζημία 6,5 εκατ. από την

πειρατεία στη συνδρομητική TV

Δύο Έλληνες, ένας 27χρονος στην Αθήνα και ένας 31χρονος στη Θεσσαλονίκη, φέρονται να είναι οι δημιουργοί πλατφόρμας παροχής υπηρεσιών συνδρομητικής τηλεόρασης και μέλη διεθνούς κυκλώματος που διέπραττε απάτες στον συγκεκριμένο τομέα. Το κύκλωμα εξαρθρώθηκε ύστερα από ευρωπαϊκή επιχείρηση, υπό το συντονισμό της Eurojust, με τη συμμετοχή της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και της Υποδιεύθυνσης Βορείου Ελλάδος. Σύμφωνα με την αστυνομία, η οικονομική ζημία από τη δράση του εγκληματικού δικτύου ανέρχεται στο ποσό των περίπου 6.500.000 ευρώ. ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ στο https://www.kathimerini.gr/

Πρωτιά

για τις Αττικές Εκδόσεις
στις ακροαματικότητες

«Πανηγυρικό» το κλίμα και στον όμιλο του Θεοχάρη Φιλιππόπουλου και της ιταλικής Mondadori, λόγω των επιδόσεων των ραδιοσταθμών τους στις τελευταίες ακροαματικότητες της MRB. Το καλοκαίρι, από τις 17/06 έως τις 08/09, ο Athens DeeJay 95.2, o Rock FM 96.9, ο Λάμψη 92.3 και ο συνεταιριστικός Best 92.6, που συνεργάζεται με τις Αττικές Εκδόσεις στο εμπορικό του κομμάτι, ήταν ο πρώτος ραδιοφωνικός όμιλος σε αριθμό ακροατών στο λεγόμενο «δυναμικό κοινό» και τους νέους.

Τέλος από το Sport24 103.3 οι Κ. Γκόντζος,

Δημ. Γρηγορόπουλος και Δημ. Κωνσταντινίδης

Μετά τον Σπορ FM 94.6 και ο βασικός ανταγωνιστής του, το Sport24 103.3, προχωρά σε περικοπές στο πρόγραμμά του. Εκτός συχνότητας βρέθηκαν ήδη ο Κώστας Γκόντζος που έκανε εκπομπές τα απογεύματα, ο Δημήτρης Γρηγορόπουλος που ήταν στην βραδινή εκπομπή επικοινωνίας και, σύμφωνα με πληροφορίες του Φωτός ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης, επί χρόνια διευθυντικό στέλεχος του Sport24.gr και δημοσιογράφος του σταθμού.

---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου