Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019

Media-tv-news κι ό,τι άλλο...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Μιχαηλίδης, Στόκας, Γιοκαρίνης, Σαββόπουλος, Τουρνάς, Θαλασσινός, Ζουγανέλης, Πασχάλης, Μικρούτσικος, Παπακωνσταντίνου, Τσανακλίδου, Ραλλία, Αλεξίου, Φάμελος, Παπαδόπουλος, Αρβανιτάκη, Νέγκα, Θηβαίος, Πασχαλίδης, Σταρόβας, Καζούλης, Δρογώσης, Μιντζέλος. Στην κηδεία του Λαυρέντη...

###

Διευθυντής του «Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων Α.Ε.» (Α.Π.Ε. – Μ.Π.Ε. Α.Ε.) αναλαμβάνει ο Ευτύχης Παλλήκαρης

###

Ο ΑΝΤ1 έκανε την ανατροπή και απέκτησε τα δικαιώματα προβολής όλων των αγώνων της τελικής φάσης του Euro 2020, που θα γίνει το επόμενο καλοκαίρι σε 12 διαφορετικές χώρες της Ευρώπης, όπως ανακοινώθηκε στην παρουσίαση του νέου προγράμματος του καναλιού. Το τίμημα της συμφωνίας δεν έγινε γνωστό, ωστόσο αυτή τη φορά ο ιστορικός τηλεοπτικός σταθμός πήρε την «ρεβάνς» από την δημόσια τηλεόραση μετά την απώλεια των δικαιωμάτων του περσινού Μουντιάλ. Μια μεγάλη νίκη για τον ΑΝΤ1, μια σημαντική ήττα για την ΕΡΤ.

###

Έρχονται στην Cosmote TV οι «Βραδινές Ιστορίες». Το νέο talk show του Λάμπρου Φισφή θα ανοίξει την αυλαία του στο νέο κανάλι Cosmote Sieres HD -αντικατέστησε το Cosmote Cinema 4 HD- από τις 14/09 και κάθε Σάββατο βράδυ στις 23.00. Εκεί, μια διαφορετική παρέα τεσσάρων καλεσμένων από τον χώρο της μουσικής, του θεάτρου, του κινηματογράφου, του αθλητισμού, της τηλεόρασης, αλλά και του stand up comedy, που θα μοιράζονται αστείες ιστορίες από τη ζωή τους και θα συμμετέχουν σε παιχνίδια και challenges. Το πρώτο επεισόδιο της εκπομπής θα ανέβει στο κανάλι της συνδρομητικής πλατφόρμας στο YouTube

###

«Κυνηγώντας τα τρόλς» για μισή βδομάδα στην ΕΡΤ1. Η νέα σειρά ντοκιμαντέρ 4 επεισοδίων, παραγωγής του αγγλικού Channel 5, έρχεται στο πρώτο κανάλι της δημόσιας τηλεόρασης, ρίχνοντας φως στην υπόθεση των ανώνυμων χρηστών των social media που ασκούν διαδικτυακό bullying και απειλούν διάσημους (κι όχι μόνο). Κάθε μέρα από τις 16/09 εως τις 19/09 στις 12.15 τα μεσάνυχτα.

###

Παραμένοντας στο Ραδιομέγαρο, ρεκόρ επισκεψιμότητας κατέγραψαν τα διαδικτυακά μέσα της ΕΡΤ, δηλαδή το ert.gr και η ERT Hybrid, στον αγώνα της Εθνικής μπάσκετ με την Τσεχία. Περισσότερα από 168.000 streams καταγράφηκαν ταυτόχρονα σε μοναδικούς χρήστες, με τον αριθμό αυτό να φτάνει τα 869.000 streams συνολικά, ενώ η μετάδοση σημείωσε αθροιστικά 275 Gbps traffic προς τελικούς χρήστες.

###

Μια επιστροφή και μια πρεμιέρα στον Alpha, την Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου. Η δημοφιλής σειρά «Έλα στη θέση μου» επανέρχεται με νέα επεισόδια -για 4η συνεχή χρονιά- στο πρόγραμμα του τηλεοπτικού σταθμού στις 20.00, ενώ λίγη ώρα νωρίτερα στις 17.50 ξεκινά το νέο τηλεπαιχνίδι «Πάνω Κάτω» που θα παρουσιάζει ο Χρήστος Φερεντίνος.

###

Έφυγε το «πέπλο μυστηρίου» που κάλυπτε το θέμα της παραμονής της ή όχι της Τατιάνας Στεφανίδου στον ΣΚΑΪ.
###

Μετά την «εκθρόνισή» της από την μεσημεριανή ζώνη του καθημερινού προγράμματος του καναλιού, θα κάνει εκπομπές στην ίδια ζώνη μεν αλλά τα Σαββατοκύριακα, από τις 14.50 έως τις 17.30.

###

Ο αντικαταστάτης της Τατιάνας Στεφανίδου στο νέο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ, Γιώργος Λιάγκας, θα κάνει την πρεμιέρα του σήμερα -την ημέρα που ανοίγουν τα σχολεία- στις 12 το μεσημέρι. Καθημερινά και για δύο ώρες θα σχολιάζει τις... «καταιγιστικές» εξελίξεις στον χώρο της show biz μαζί με την Ελένη Τσολάκη, τον Δημήτρη Παπανώτα, την Κάλια Ελευθερίου και την Κατερίνα Γκαγκάκη.
---
e-tetradio
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου