Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2019

Γ. Φιλιππάκης κατά "Παραπολιτικών"

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Φιλιππάκης για «Παραπολιτικά»:
Ανακάλυψαν πολιτικοδικαστική
συνωμοσία σε εστιατόριο!


Με δήλωσή του ο Γιάννης Φιλιππάκης απαντά στο σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Παραπολιτικά» με τίτλο «Όλη η ομάδα επ’ αυτοφώρω» που συνοδεύεται από φωτογραφίες με τον ίδιο, την δημοσιογράφο Γιάννα Παπαδάκου και τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο.

Στη δήλωσή του ο κ. Φιλιππάκης σημειώνει τα εξής:

«Ομολογώ πώς αυτή τη φορά τα «Παραπολιτικά» με την…ερευνητική τους δημοσιογραφία κατάφεραν να ξεπεράσουν τον εαυτό τους! Επειδή σε τέτοιου είδους φτηνά λασπολογήματα, τον πρώτο λόγο έχει η δικαιοσύνη και αμέσως μετά η ιατρική επιστήμη, αντί απάντησης καταθέτω μόνο τα εξής σχόλια:

Αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία η ανακάλυψη «επ αυτοφώρω»…πολιτικοδικαστικής συνωμοσίας σε δημόσιο χώρο (εστιατόριο) με δεκάδες παριστάμενους. Συνήθως οι συνευρέσεις «εγκληματικών συμμοριών» γίνονται στα κρυφά, ενίοτε δε και σε αμπάρια φορτηγών πλοίων.

Συνιστά παγκόσμια πρωτοτυπία έντυπο να καταγγέλλει για συνωμοσίες τον εαυτό του. Θυμίζω ότι η Γιάννα Παπαδάκου, κορυφαία δικαστική ρεπόρτερ, την περίοδο που ελήφθησαν τα…φωτογραφικά ντοκουμέντα εργαζόταν στον Όμιλο των «Παραπολιτικών».

Συγχαρητήρια λοιπόν για μία ακόμη μνημειώδη γκάφα, από τις πολλές που μας διασκεδάζουν τα Σαββατοκύριακα, μέσω των σελίδων της…έγκυρης εβδομαδιαίας εφημερίδας.»
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου