Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

... εφημ. "ΕΞΠΡΕΣ" - χρόνια φωνάζουμε ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*


Νέα αναίρεση δέσμευσης
του Ομίλου Καλοφωλιά

ΕΝΩΣΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ
ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ-ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ
ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΘΗΝΩΝ
ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΙΘΟΓΡΑΦΩΝ
ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ
ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑΣ
ΕΝΩΣΗ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΕΡ ΕΛΛΑΔΟΣ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Με ακόμα μια απαράδεκτη αναίρεση δέσμευσης, συνεχίζεται η επί μακρόν καταχρηστική πρακτική και συμπεριφορά της εργοδοσία του ΟΜΙΛΟΥ Δ. ΚΑΛΟΦΩΛΙΑΣ Α.Ε. απέναντι στους εργαζόμενους του ομίλου.

Συγκεκριμένα η εργοδοσία του ομίλου ΑΘΕΤΗΣΕ την από 10-6-2013 πρότασή της, για εν μέρει καταβολή δεδουλευμένων στους εργαζόμενους της εταιρείας και αναστολή των απεργιακών κινητοποιήσεων των Ενώσεων. Στην πρόταση της ιδιοκτησίας του ομίλου ΚΑΛΟΦΩΛΙΑ ενεπλάκη και η έκδοση και παράδοση από την ΚΑΠΑ-ΤΕΛ Α.Ε., επιταγής ύψους 80.000 ευρώ, σε εγγύηση καταβολής των ως άνω δεδουλευμένων. Η επιταγή σφραγίστηκε την 5-7-2013, ενώ μια ημέρα αργότερα, η Ε.Τ.Η.Π.Τ.Α. προχώρησε σε κατάσχεση μηχανημάτων της εταιρίας.

  • Η Συντονιστική Επιτροπή των Συνεργαζόμενων Ενώσεων στο χώρο των ΜΜΕ καταγγέλλει απερίφραστα τις καταχρηστικές μεθοδεύσεις του ομίλου ΚΑΛΟΦΩΛΙΑ και την παρατεταμένη ασυνέπεια της εργοδοσίας ως προς την καταβολή των δεδουλευμένων αποδοχών των εργαζομένων, οι οποίοι πλέον έχουν υπερβεί κάθε όριο ανοχής και καλοπιστίας περιμένοντας να υλοποιηθούν οι υποσχέσεις της εργοδοσίας του ομίλου ΚΑΛΟΦΩΛΙΑ.
  • Καταδικάζει για μία ακόμη φορά τους εκβιασμούς της εργοδοσίας και δηλώνει προς πάσα κατεύθυνση ότι είναι παρούσα και αποφασισμένη να παρέμβει με κάθε νομικό και συνδικαλιστικό μέσο προκειμένου να προστατευτούν και διασφαλιστούν τα εργασιακά δικαιώματα των συναδέλφων μας.


Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ
---
Σχόλιο "Ανασυγκρότησης" : ... καλά όλα αυτά τα καταδικαστικά, αλλά ... πώς γίνεται με κατασχεμένα μηχανήματα πιεστηρίου ... ο Καλοφωλιάς να συνεχίζει να τυπώνει τις "εμπορικές δουλειές του"; ... ποιός κάνει "πλάτες"; ... και σε ποιόν; ... ο Μυλωνάς οφείλει μια πειστική εξήγηση ... μια εξήγηση που καλό θα είναι να μην περιλαμβάνει και πάλι "το καλό των συναδέλφων" ... γιατί αυτό το "καλό των συναδέλφων" έφερε το σημερινό αποτέλεσμα από βάθος πενταετίας ...
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση

*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου