Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

... "troktiko" και Γκιόλιας από άλλη γωνία ...

*
Σταύρος Μαρίνης
***
*

Δεν φαίνεται να προχωράει
το άνοιγμα του blog Troktiko

 Δεν θα ανοίξει και πάλι το blog troktiko ένα ντοκιμαντέρ έβγαλαν για την ιστορία και πάπαλα. Δεν φαίνεται να υπάρχει κάποιος για να κινήσει την όλη υπόθεση. Όσο για το ντοκιμαντέρ εμάς δεν μας έπεισε πως δεν αμοίβονταν όσοι έγραφαν στο troktiko. Με μισές αλήθειες δεν βοηθάνε σε τίποτα. Φιλικό blog σε συγκεκριμένους επιχειρηματίες ήταν και όσοι το παρακολουθούσαν το έβλεπαν.

Τώρα για την υπόθεση της σύλληψης των δολοφόνων του Σωκράτη Γκιόλια που έχει κολλήσει ας μην βλέπουμε μόνο τις ευθύνες της Αστυνομίας, που έχει κατασπαράξει τους δήθεν όσους με τον μανδύα της τρομοκρατίας θέλουν να καλύψουν ενέργειες του κοινού ποινικού δικαίου. Απλώς στην περίπτωση του Γκιόλια και γενικά της "Σέχτας Επαναστατών" η υπόθεση έχει να κάνει όχι με τους δήθεν "ιδεολόγους", αλλά με τους επιχειρηματίες ή τον επιχειρηματία που έδωσε την εντολή για την εκτέλεση του Σωκράτη. Κάπου τον φοβόντουσαν γιατί ήταν ανεξέλεγκτος και για αυτό επικίνδυνος.

Και μπορεί να λένε κάποιοι πως με αυτούς τους επιχειρηματίες ο Σωκράτης τα πήγαινε καλά, αλλά δεν ξέρουμε (εμείς τουλάχιστον) τι είχε μεσολαβήσει και πόσοι θα ήταν αυτοί που θα έχαναν τον ύπνο τους από μια εφημερίδα που θα ήταν αντισυμβατική.

Για εμάς όλοι όσοι συνεργάστηκαν με τον Γκιόλια υπό προϋποθέσεις είναι ΥΠΟΠΤΟΙ. Και αντί να γίνονται ντοκιμαντέρ για το troktiko καλό θα ήταν να πάνε οι στενοί του συνεργάτες και να πούνε από ποιους επιχειρηματίες έπαιρναν μισθό και ποιους είχαν στο απυρόβλητο. Όλα τα άλλα εμείς τα ακούμε βερεσέ γιατί δεν μπορεί το troktiko μόνιμος υπερασπιστής του επιχειρηματία Λαυρέντη Λαυρεντιάδη και του Πέτρου Κυριακίδη να μιλάει τώρα για ανεξαρτησίες και άλλες σαχλαμάρες.

Εδώ για το Ρέστη δεν είχαν πάρει χαμπάρι πως του είχε ασκηθεί ποινική δίωξη, και για το Βατοπέδι δικαιώθηκαν πριν λίγο καιρό όταν η Ελληνική Δικαιοσύνη δικαίωσε την Μονή!!! την οποία με πάθος υπεράσπιζαν.

Αντίθετα, ο Alpha του κ. Κοντομηνά είχε αναδείξει το θέμα ως μέγα σκάνδαλο και την ίδια ώρα είχε ο Κοντομηνάς Διευθυντή του Ραδιοφώνου του τον Γκιόλια. Όμορφος κόσμος αγγελικά πλασμένος και μετά δεν γνωρίζουν ΟΛΟΙ τίποτα για το φονικό που έγινε.

Πάντως μια χαροκαμένη μάνα περιμένει επιτέλους να συλληφθούν ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ οι μπροστινοί και είναι θέμα ΤΙΜΗΣ για την Ελληνική Πολιτεία να συλλάβει τους δολοφόνους ενός δημοσιογράφου. Άλλωστε σε δημοκρατίες δεν είθισται να δολοφονούνται οι δημοσιογράφοι. Ή μήπως δεν έχουμε ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ;
---
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου