Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

... ΣΚΑΪ - Μαλέλης - STAR ...

*
Τυπολογίες
***
*
Νέο «μέτωπο»
Αλαφούζου - Βαρδινογιάννη
στα ΜΜΕ

Η μετεγγραφή του Σταμάτη Μαλέλη στο Σκάι από το Star σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέα σύγκρουσης των δύο πλευρών στο χώρο της τηλεόρασης. Ο Σταμάτης Μαλέλης συζητούσε εδώ και καιρό με το Γιάννη Αλαφούζο για την επιστροφή του μετά από πολλά χρόνια στο Σκάι, μετά την απόφαση του Β. Βαρδινογιάννη να προχωρήσει σε ριζικές αλλαγές στον ενημερωτικό τομέα του Star.

Η συμφωνία των δύο πλευρών επικυρώθηκε στις αρχές της περασμένης βδομάδας και ο Σταμάτης Μαλέλης αναλαμβάνει γενικός διευθυντή ειδήσεων του Σκάι, δίπλα στο διευθύνοντα σύμβουλο, Χρήστο Παναγόπουλο και το σύμβουλο του προέδρου, Κώστα Κιμπουρόπουλου. Η πρόσληψη του Σ. Μαλέλη αναμένεται να προκαλέσει αλλαγή των ισορροπιών στο εσωτερικό του Σκάι, επηρεάζοντας άμεσα την «ταυτότητα» του σταθμού.

Την πρωινή ενημερωτική εκπομπή αναμένεται να αναλάβει ο Γιώργος Αυτιάς, στη θέση των Λυριτζή - Οικονόμου, ενώ συζητείται η καθημερινή παρουσία του Γιώργου Τράγκα καταρχήν στο δελτίο ειδήσεων του Νίκου Ευαγγελάτου. Μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να ανανεωθεί η συνεργασία με τη Σία Κοσιώνη, ενώ μεταξύ των ονομάτων που ακούγονται είναι και αυτό της Αγγελικής Νικολούλη. Ο Σκάι αναμένεται να προχωρήσει και σε άλλες κινήσεις που θα προκαλέσουν έκπληξη ενώ είναι φανερή πλέον η τάση της στροφής σε ένα πιο λαϊκό κοινό.
---
Η επιστροφή του Σ. Μαλέλη
στο ΣΚΑΪ μετά από 11 χρόνια

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Διοικητικό Συμβούλιο και οι συνεργάτες του ΣΚΑΙ, καλωσορίζουμε τον παλιό φίλο Σταμάτη Μαλέλη που μετά από 11 χρόνια επιστρέφει στο «σπίτι του», με τον τίτλο του Γενικού Διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης του Ομίλου.
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου