Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

... ΠΟΣΠΕΡΤ : τηλεπειρατεία σε εξέλιξη ...

*
ΠΟΣΠΕΡΤ
Δημοσιογράφοι ΕΡΤ
***
*


“Το πραξικόπημα
εξελίσσεται σε τηλεπειρατία”
.
 Και η τελευταία «μάσκα» έπεσε από το αυταρχικό πρόσωπο της κυβέρνησης. Για την κυβέρνηση Σαμαρά φαίνεται πως δεν υπάρχει άλλος δρόμος, παρά μόνο ο δρόμος της παρανομίας. Αφού κατέλυσαν το Σύνταγμα, επιχειρώντας να βάλουν «λουκέτο» στην ΕΡΤ, από σήμερα έγιναν φτηνοί τηλεπειρατές, εμφανίζοντας παράνομα στις δημόσιες συχνότητες το μόρφωμα της ΕΔΤ.

Θεώρησαν ότι η ΕΡΤ είναι νεκρή και έσπευσαν να σκυλεύσουν το σώμα της, διαμοιράζοντας μεταδόσεις, συχνότητες, υλικό και τη «Ραδιοτηλεόραση».

Θεώρησαν ότι η ΕΡΤ είναι ανήμπορη να αντιδράσει και έσπευσαν να ευτελίσουν ιστορία και μνήμη δεκαετιών. Ονόμασαν ένα πειρατικό μόρφωμα ΕΔΤ. Κακέκτυπο το όνομα, παράνομο το μόρφωμα, σε αγαστή συνεργασία με την Digea των ιδιωτών καναλαρχών.


Εθισμένοι στα λάθη αυταρχικής λογικής συνεχίζουν να διαπράττουν το ένα πίσω απ’ το άλλο.

Η ΕΡΤ είναι ΕΔΩ (και όχι η ΕΔΤ). Οι τηλεθεατές και οι ακροατές της, η ελληνική κοινωνία που στηρίζει έμπρακτα τον αγώνα είναι ΕΔΩ.

Ενωμένοι, συνεχίζουμε αταλάντευτα τον αγώνα για την ΕΡΤ των εργαζομένων και του ελληνικού Λαού και όχι των ιδιωτών και των τηλεπειρατών.


***

Κουμπάροι, φίλοι, εταιρείες
και ολίγη από …ΔΗΜΑΡ
στην “Ελληνική Δημόσια Τηλεόραση”Ενας πρώην σκηνοθέτης της ΕΡΤ, ο οποίος εργαζόταν στην ΕΡΤ ως ΠΕΘ, με παρελθόν στην ιδιωτική τηλεόραση, ένας συνταξιούχος τεχνικός από εταιρεία προμήθειας τεχνολογικού υλικού, ένα ανώτερο στέλεχος από το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου και ένας εργαζόμενος στο Κανάλι της Βουλής, συγκροτούν την “ομάδα” που έβγαλε στον αέρα την κάρτα της “Ελληνικής Δημόσιας Τηλεόρασης”.

Υπάρχει ακόμη συνεργασία με στέλεχος που πρότεινε η ΔΗΜΑΡ στην ΕΡΤ και είναι κουμπάρος του Παντελή Καψή, ενώ η εταιρεία παραγωγής που έκανε το δημιουργικό του σήματος, ανήκει σε άνθρωπο που σχετιζόταν, εμμέσως, με τα “Νέα”. Στην εταιρεία παραγωγής που διέθεσε το στούντιο, μετέχουν ο ΔΟΛ και ο Πήγασος.
---
πηγή: Τυπολογίες
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου