Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

... "ΣΚΑΪ" - από τον Τσιόδρα στον κυρ-Μπάμπη ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*


Απεργοσπάστες με παρελθόν, παρόν και μέλλον

Από τον Τσιόδρα στον Μπάμπη
και από τη Βίδου στον Οικονόμου,
την Αντωνοπούλου και τ' άλλα παιδιά...
.

Ανακοίνωση ΕΣΗΕΑ

Η 24ωρη απεργία που έχουν κηρύξει τα Σωματεία των εργαζομένων στα ιδιωτικά κανάλια - μετόχους της DIGEA εξελίσσεται με επιτυχία από το πρωί σήμερα.

Θλιβερή εξαίρεση η τηλεόραση του ΣΚΑΪ, η οποία πρωτοστατεί στην απεργοσπασία και στην τρομοκράτηση των συναδέλφων. Η διοίκηση της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ πιστή στις αυταρχικές της πρακτικές και τις αντεργατικές της συμπεριφορές, έχει οργανώσει απεργοσπαστικό μηχανισμό που πρωτοστατούν και «συνάδελφοι», οι οποίοι έχουν εργαστεί κατά το παρελθόν στην ΕΡΤ και μάλιστα με προκλητικά παχυλούς μισθούς (*). Λυπούμαστε για την έλλειψη αυτοσεβασμού αλλά και συναδελφικής αλληλεγγύης που δείχνουν οι συγκεκριμένοι υπάλληλοι του κ. Αλαφούζου και τους παραδίδουμε στην κριτική του κοινού τους.

Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ, όπως και σε προηγούμενες τέτοιες θλιβερές απεργοσπαστικές συμπεριφορές, θα ζητήσει από τα Πειθαρχικά Όργανα της Ένωσης να επιληφθούν.

Δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι ο αγώνας των συναδέλφων της ΕΡΤ θα συνεχιστεί με τη στήριξη όλων των δημοσιογράφων, γιατί είναι αγώνας για την αξιοπρέπεια, την ενημέρωση και τη Δημοκρατία.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
---
(*) (Σημ. "Α" - π.χ. Δημ. Οικονόμου, 30.000 ευρώ μηνιαίως).
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου