Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

... Γκίκας Μάναλης, "ο αργυρώνητος διαχειριστής" ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*


“Ανυπόστατη η μήνυση Μάναλη”
- “Εγκληματική αμέλεια από το διαχειριστή”

Ανακοίνωση ΠΟΣΠΕΡΤ

Αφέθησαν ελεύθεροι σήμερα το μεσημέρι οι έξι από τους εννέα αλληλέγγυους πολίτες και η συνάδελφος Εύα Μαυρογέννη, αφού ορίστηκε δικάσιμος για της 10/01/2014, που παραπέμπονται ύστερα από μήνυση που κατέθεσε ο αργυρώνητος διαχειριστής του Στουρνάρα Γκίκας Μάναλης.

Μια μήνυση ανυπόστατη περί διακεκριμένης φθοράς δημόσιας περιουσίας, αφού δεν στηρίζεται σε καμία πραγματογνωμοσύνη.

Μια μήνυση που κατατέθηκε για να θολώσει τα νερά γύρω από την εγκληματική αμέλεια του διαχειριστή να αφήσει αφύλαχτη και έκθετη τη δημόσια περιουσία της ΕΡΤ και για την οποίαν δεν έχει γίνει καμία παράδοση - παραλαβή από τους εργαζόμενους της ΕΡΤ. (Και μη ξεχνάμε την καταγγελία της ΠΟΣΠΕΡΤ από 30/06/2013)

Οι αλληλέγγυοι πολίτες και η συνάδελφος Εύα Μαυρογέννη βίωσαν έναν απίστευτο εξευτελισμό, τραυματισμούς και ταλαιπωρία κρατούμενοι σιδηροδέσμιοι για πάνω από είκοσι ώρες.

ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΟΥΣ; Μια ειρηνική διαμαρτυρία για τη μη συμμόρφωση της κυβέρνησης να εφαρμόσει τις αποφάσεις του ΣτΕ .

Οι αυθαίρετες και βάρβαρες ενέργειες της κυβέρνησης και των δυνάμεων καταστολής δεν μας φοβίζουν και δεν πρόκειται να μας πτοήσουν, αντίθετα ενδυναμώνουν τον αγώνα μας και χαλυβδώνουν την θέλησή μας για το συνταγματικό μας δικαίωμα στη δουλειά, για τη δημόσια ραδιοτηλεόραση, για τους θεσμούς και την απαίτηση για δημοκρατία και ελευθερία.
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου