Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

... ανασυγκροτημένες ειδήσεις 21/5/2014 ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Ανασυγκροτημένες Ειδήσεις
@ Σε συνέντευξη Τύπου καλούν σήμερα τα σωματεία και οι ομοσπονδίες Τεχνικών Κινηματογράφου και Τηλεόρασης στις 11.30 στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ, με θέμα την πρόσφατη κατάργηση των αδειών άσκησης επαγγέλματος που έχει ως αποτέλεσμα την κατάργηση των πτυχίων τους.

@ Για εκβιασμό καταγγέλλει το Χάρη Παπαδόπουλο η πρώην αναπληρώτρια διευθύνουσα σύμβουλος, Κατερίνα Ευαγγελάκου, με επιστολή της προς το Εποπτικό Συμβούλιο της ΝΕΡΙΤ, την οποία αποκαλύπτει το site, www.e-tetradio.gr  Η Κ. Ευαγγελάκου υποστηρίζει πως ο Χ. Παπαδόπουλος τον εκβίαζε ωμά λέγοντας, “ή μου δίνεις τώρα την εκπομπή που δικαιούμαι ή θα σε πάω στα δικαστήρια”.

@ Ο ΟΤΕ TV εξασφάλισε τα δικαιώματα των προκριματικών του Euro 2016 και του Μουντιάλ 2018 όπως αποκάλυψε ο διευθυντής των καναλιών OTE Sports Δημοσθένη Βασιλόπουλου στο NovaΣΠΟΡ FM. Στη συμφωνία περιλαμβάνεται και οι εντός έδρας παιχνίδια της Εθνικής. Ο ΟΤΕ επίσης απέκτησε τα εντός έδρας παιχνίδια Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ στα προκριματικά Champions League και Europa League αντίστοιχα.

@ ΕΣΗΕΑ: Στη δημιουργία Μητρώου δημοσιογράφων - μη μελών της Ενώσεως, οι οποίοι εργάζονται σε ενημερωτικά διαδικτυακά μέσα, αποφάσισε να προχωρήσει το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ

@ Καταγγελία της Αλ. Χριστακάκη: Πληρωμένα προεκλογικά κείμενα στο " Έθνος".

@ Άρχισαν να προσφεύγουν απευθείας στα ελληνικά θεσμικά όργανα οι εκπρόσωποι της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ο Γκι Βερχόφστατ, πρόεδρος της Συμμαχίας Φιλελευθέρων και Δημοκρατών για την Ευρώπη, έστειλε επιστολή στο ΕΣΡ για να ζητήσει ισότιμη μεταχείριση στην τηλεοπτική προβολή για τον πολιτικό σχηματισμό Μάνου - Σκυλακάκη "Γέφυρες".

@ Με κατεπείγουσα απόφαση του υπουργού Εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη στις 9 Μαΐου ανατέθηκε στη διαφημιστική εταιρεία Universal media η διαφημιστική καμπάνια των δυο εκλογικών αναμετρήσεων της 18ης και 25ης Μαΐου σε Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Το ποσό που εγκρίθηκε με την υπογραφή του Σίμου Κεδίκογλου μια ημέρα πριν, ανέρχεται σε ένα εκατομμύριο ευρώ (1.000.000), χωρίς το Φ.Π.Α.

@ ΚΟΥΙΖ : Ποιος είναι ο ιδιαιτέρως προβεβλημένος πολιτικός, ο αγαπημένος των εφημερίδων και των καναλιών, που συζητάει να πουλήσει την εξίσου πολυδιαφημισμένη επιχείρησή του; Τόσο βέβαιος είναι από τα αποτελέσματα των γκάλοπ, που πιστεύει ότι την επόμενη μέρα δεν θα την έχει καθόλου ανάγκη; (του Xρ. Ξανθάκη / Media / K.E.)
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

3 σχόλια:

  1. Καλό θα ήταν να δημιουργήσει μητρώο και για τα μέλη της που δουλεύουν στο διαδικτυο... Τότε η εικόνα θα είναι πραγματική...Το αποφεύγει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ταμπού το διαδίκτυο; Κάποτε ήταν το ραδιόφωνο και μετά η τηλεόραση. "Φοβάται" η ΕΣΗΕΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή