Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

... ΜΜΕ - διάφορα, αλλά όχι αδιάφορα ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Συζητήσεις για το Κόκκινο
Συνεχίζεται ο προβληματισμός στον ΣΥΡΙΖΑ για την τύχη του ραδιοφωνικού σταθμού «Στο Κόκκινο». Στο τραπέζι έχουν πέσει πολλές προτάσεις για τον κομματικό σταθμό, αλλά δεν έχει ληφθεί ακόμη απόφαση.

---
Ο πρώτος καβγάς
της Κωνσταντοπούλου
ήταν για την… ΕΡΤ



Η πρώτη ένταση στη Βουλή με τη νέα κυβέρνηση και τη νέα πρόεδρο της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου έγινε για την ΕΡΤ, και μάλιστα με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Φίλη! Αντέδρασε έντονα επειδή η πρόεδρος του Κοινοβουλίου έδωσε περισσότερο χρόνο στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Τριανταφυλλίδη, ο οποίος μίλησε για τον αγώνα της ΕΡΤ. Η παρέμβαση του Ν. Φίλη προκάλεσε οργισμένα μηνύματα στα socialmedia από εργαζομένους της ΕΡΤ.

---

Το ιστορικό “TV Zapping”
στον Τάσο Δούση…


Μαζεύει τηλεοπτικά περιοδικά ο Τάσος Δούσης. Μετά το «TV 24», που πέρασε από τις Εκδόσεις Selena στην εκδοτική εταιρεία του, στα χέρια του πέρασε και το «TV Zapping» του Ομίλου Μπόμπολα και του ΔΟΛ! Οι εργαζόμενοι του περιοδικού, όσοι είχαν απομείνει μετά τις δεκάδες απολύσεις στο συγκρότημα Μπόμπολα, περιμένουν να μάθουν αν θα μεταφερθούν μαζί με τον τίτλο του περιοδικού στον Τ. Δούση ή θα απολυθούν.

---


@ Στο MEGA πάνε για αλλαγή εποχής; Ή απλώς δοκιμάζουν σχήματα στον αέρα…

@ Ο Παναθηναϊκός βελτιώνεται, ο ΣΚΑΪ παραμένει στο ίδιο επίπεδο… Το σχέδιο για νέο “προπονητή” μετατίθεται για το τέλος του έτους.

@ Θα πρέπει να επιταχύνουν τις διαδικασίες τους στο υπουργείο Επικρατείας, για το άνοιγμα εκ νέου της ΕΡΤ. Έρχονται, τέτοια γεγονότα που δεν μπορεί η χώρα να συνεχίσει να μην έχει δημόσια (ή κρατική) τηλεόραση.

@ Ποιος ευθύνεται για την επιβολή του ειδικού φόρου στην τηλεόραση; Πως κατάφεραν να μην συνεννοηθούν οι εκπρόσωποι της ΕΙΤΗΣΕΕ και οι πρώην υπουργοί και υφυπουργοί;
---
πηγή: http://www.typologies.gr/
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου