Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

... πως θα δουλέψουμε την Καθαρά Δευτέρα ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Η αργία της Καθαράς Δευτέρας


Ανακοίνωση

Εν όψει της αργίας της Καθαρής Δευτέρας οι συνάδελφοι των ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών σταθμών, του ΑΠΕ και ΜΠΕ και των εφημερίδων, θα εργαστούν ως εξής:

ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ-ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ
Οι συντάκτες και οι Διοικητικοί υπάλληλοι στο ραδιόφωνο και την τηλεόραση, θα εργαστούν την Καθαρή Δευτέρα, 23 Φεβρουαρίου 2015, όπως εργάζονται και αμείβονται τις αργίες.

ΑΠΕ-ΜΠΕ-ΕΔΟΕΑΠ

Στο Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων καθώς και στον ΕΔΟΕΑΠ, όσοι συνάδελφοι θα εργαστούν την Καθαρή Δευτέρα, 23 Φεβρουαρίου 2015, θα αμειφθούν όπως όταν εργάζονται τις αργίες.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

Οι συντάκτες, οι τεχνικοί και οι Διοικητικοί υπάλληλοι που θα εργαστούν την Κυριακή και την Καθαρή Δευτέρα, 22 και 23 Φεβρουαρίου 2015, σύμφωνα με τη ΣΣΕ μεταξύ ΕΣΗΕΑ και ΕΙΗΕΑ αλλά και ΕΠΗΕΑ και ΕΤΗΠΤΑ με ΕΙΗΕΑ, θα αμειφθούν όπως όταν εργάζονται Κυριακή και αργίες.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ-ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Οι υπάλληλοι των Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών δεν θα εργαστούν την Καθαρή Δευτέρα, 23 Φεβρουαρίου 2015.
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

4 σχόλια:

 1. Ο αητός της φωτογραφίας καταρρίφθηκε στη ΛΕΩΦΟΡΟ του Κιέβου από δύο πετριές! Καλά ΚΟΥΛΟΥΜΑ !

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. @ ανώνυμος 2:43 π.μ. - ...χαρείτε με τις νίκες άλλων ... λαγουδάκια του ΠΟΑ ... σ.σ.: σε ποια ευρωπαϊκή διοργάνωση είπαμε ότι παίζετε;

   Διαγραφή
 2. Χαρείτε όλοι σας τις απόκριες, καρναβαλάκια. Νηστέψτε τώρα γιατί του χρόνου ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ και θα φάτε καλά βαζελογαυράκια!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. @ ανώνυμος 10:40 - ... ερχόσαστε; ... είχατε πάει κάπου; ... κακόμοιρα χανουμάκια ... προσέξτε μην χάσετε το δρόμο ...

   Διαγραφή