Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

... ΕΔΟΕΑΠ - σε "ξαφνικό θάνατο"; ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Η «εικονική» χρεοκοπία
του ΕΔΟΕΑΠ δεν θα περάσει!

Κάτω τα χέρια από τον ΕΔΟΕΑΠ!

Σχέδια εικονικής χρεοκοπίας του ΕΔΟΕΑΠ απεργάζονται εδώ και αρκετές μέρες κάποια γνωστά-άγνωστα σε όλους «κέντρα», αλλά και μέλη της διοίκησης του Οργανισμού, στις πλάτες των χιλιάδων ασφαλισμένων-μετόχων του.

Σχέδια που, ανάμεσα στα άλλα, περιλαμβάνουν και μια τεχνητή στάση πληρωμών, η οποία διευκολύνεται από την αδικαιολόγητη και καθ’ όλα περίεργη παραίτηση που υπέβαλε ο ταμίας του ΔΣ την περασμένη εβδομάδα.

Σχέδια που τελικό στόχο έχουν να δημιουργηθεί κατάσταση έκτακτης ανάγκης και να βρεθούν στον αέρα εργαζόμενοι, συνταξιούχοι και άνεργοι, έτσι ώστε να διευκολυνθεί η υιοθέτηση ενός νέου, ακόμη πιο οδυνηρού πακέτου περικοπών και μέτρων.

Σχέδια που οδηγούν, με πολιτική και μαθηματική ακρίβεια, είτε σε ένα «ξαφνικό θάνατο» είτε στον αποκλεισμό χιλιάδων ασφαλισμένων από τον ΕΔΟΕΑΠ και τη μετατροπή του σε ένα κλειστό επαγγελματικό κλαμπ, για λίγους και εκλεκτούς, με μάνατζερ αντί εκλεγμένη διοίκηση.

Λογαριάζουν, όμως, χωρίς τον ξενοδόχο τα «κέντρα», οι υπηρέτες τους, οι διαπλεκόμενοι, ακόμη και μερικοί (όχι πολλοί) όψιμοι κυβερνητικοί.
  • Δεν θα επιτρέψουμε την καταστροφή του ΕΔΟΕΑΠ!
  • Θα πληρώσουν ακριβό τίμημα όσοι παίζουν με τις ζωές μας!
  • Θα βγουν στη φόρα όλες οι παρανομίες, όλες οι κλοπές
  • Καμία ανοχή στη διαπλοκή και το παρασκήνιο!
  • Φέρτε τώρα πίσω τα κλεμμένα!
Πρωτοβουλία για την Ανατροπή (FinancialCrimes, Αριστερό Ριζοσπαστικό
ΜΜΕτωπο, Σπάρτακος, ανένταχτοι αγωνιστές)
---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου