Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

... προεκλογικά - ΕΔΟΕΑΠ και δάνειο (;;;) από το ΕΤΑΠ-ΜΜΕ ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

ΕΔΟΕΑΠ - ΕΣΗΕΑ
Προεκλογικές ζυμώσεις


Καθώς οι εκλογές πλησιάζουν, τόσο στην ΕΣΗΕΑ όσο και στον ΕΔΟΕΑΠ, αλλάζουν οι συσχετισμοί.

@ Η "Συσπείρωση" προορίζει, σύμφωνα με πληροφορίες, για το ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ εκπροσώπους και των δύο τάσεών της.

Από την "πρώτη τάση" τον Κ. Τσουπαρόπουλο (ο οποίος είχε διοριστεί από την προηγούμενη κυβέρνηση, πρόεδρος του τέως ΤΣΠΕΑΘ) και τον Γ. Μέρμιγκα (νυν πρόεδρο του ΠΠΣ της ΕΣΗΕΑ).

Από τη "δεύτερη τάση" την Τριμική πρόεδρο του ΔΠΣ της ΕΣΗΕΑ, Μ. Τουφεξή.

Φυσικά, για τα πρόσωπα αυτά, υπήρξαν πολλές ενστάσεις, αλλά επικράτησε η άποψη να κατεβάσουν "πιο λάιτ αριστερούς" υποψηφίους.

@ Να υπενθυμίσουμε ότι στις προηγούμενες εκλογές στον ΕΔΟΕΑΠ η "Συσπείρωση" είχε υποστηρίξει, εκτός από τους δικούς της υποψηφίους, την Π. Χριστοδουλίδου και τον Γ. Αγγέλη.

@ Την Π. Χριστοδουλίδου και τον Γ. Αγγέλη - που κράτησαν σθεναρή στάση σ' όλη τη διετία - ενδέχεται να υποστηρίξουν, εκτός από την "Ανατροπή", και οι παρατάξεις του Δ. Τσαλαπάτη και της Ν. Νταουντάκη.

@ Ο Δ. Τρίμης και η παρέα του υπέστησαν ήδη μια πρώτη ήττα, όταν η μέχρι χθες συνεργάτης τους Μαρία Αντωνιάδου, απέρριψε την πρότασή τους για ταυτόχρονη διενέργεια εκλογών σε ΕΔΟΕΑΠ και ΕΣΗΕΑ τον Απρίλιο.

@ Έκπληξη προκάλεσε η - ουσιαστικά - εκδίωξη από την παράταξη "Δημοσιογράφοι για την Δημοσιογραφία" του μέλους της Α. Γυπάκη.

@ Στον ΕΔΟΕΑΠ, πάντως, φαίνεται ότι κατάφεραν να πετύχουν δάνειο ύψους 12,5 εκατ. ευρώ από το ΕΤΑΠ-ΜΜΕ, το οποίο θα αποπληρώσουν με παρακράτηση από το Ταμείο μέρους του Αγγελιοσήμου !..
---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου