Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015

... ΕΤΕΡ εναντίον "Κανάλι 1" ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

ATTACK

Νίκη στον αγώνα της Ένωσης
Τεχνικών Ελληνικής Ραδιοφωνίας!

Ανακοίνωση

Στηρίζουμε τον αγώνα της Ένωσης Τεχνικών Ελληνικής Ραδιοφωνίας (Ε.Τ.Ε.Ρ.) στην διεκδίκησή τους να διατηρήσουν το δικαίωμα υπογραφής συλλογικής σύμβασης εργασίας ενάντια σε κάθε μνημονιακή και εργοδοτική επιβολή.

Η Ε.Τ.Ε.Ρ μετά την διαρκή σύγκρουσή της με την Ένωση Ιδιοκτητών Ραδιοφωνικών Σταθμών Αθηνών (Ε.Ι.Ι.Ρ.Α.) έρχεται αντιμέτωπη και με το Δημοτικό Ραδιόφωνο του Πειραιά "Κανάλι 1″. Το ""Κανάλι 1, παρακάμπτοντας την απόφαση του Οργανισμού Μεσολάβησης και Διαιτησίας (Ο.ΜΕ.Δ.) που δίνει το δικαίωμα στα μέλη της Ε.Τ.Ε.Ρ για υπογραφή ΣΣΕ, προχώρησε σε απολύσεις τεχνικών της Ε.Τ.Ε.Ρ και αντικατάστασή τους από εργαζόμενους που εργάζονται με ατομική σύμβαση εργασίας και Voucher.

Έτσι ο δήμος Πειραιά καλύπτει τις θέσεις των απολυμένων. Με το φθηνό εργατικό δυναμικό των προγραμμάτων Voucher και της κοινωφελούς εργασίας. Ο δήμος Πειραιά πρώτα απολύει εργαζόμενους με δικαιώματα που αγωνίζονται για αυτά, και ύστερα προσλαμβάνει “ωφελούμενους” χωρίς κανένα δικαίωμα, ανήμπορους να αγωνιστούν και να διεκδικήσουν τα στοιχειώδη μέσα από τις υπάρχουσες δομές του εργατικού κινήματος. Το θράσος του Δήμου έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο που προσλαμβάνει δήθεν για θέσεις γραμματειακής υποστήριξης τους τεχνικούς του ραδιοφώνου του. Καταστρατήγει ακόμα και αυτό το άθλιο πλαισίο στη βάση του οποίου είναι συγκροτημένα όλα αυτά τα προγράμματα ΕΣΠΑ για τη δήθεν αντιμετώπιση της ανεργίας. Πήρε τα μαθήματά του φαίνεται από τους εργοδότες του ιδιωτικού τομέα, αλλά και από σειρά άλλων δήμων και υπηρεσιών του δημοσίου.

Νίκη στον αγώνα της Ένωσης Τεχνικών Ελληνικής Ραδιοφωνίας!

Καμιά πρόκληση από την πλευρά των εργοδοτών δε θα μείνει αναπάντητη!

ΜΟΝΙΜΗ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!

ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΟΑΕΔ ΕΣΠΑ
– ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ

ATTACK στην ανεργία και την επισφάλεια          http://www.attack.org.gr 
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου