Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

... ο "Αδέσμευτος Τύπος" εβδομαδιαίος από Σκαναβή - Ρίζο; ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*
Ετοιμάζουν νέα Κυριακάτικη εφημερίδα
Σκαναβής - Ρίζος
επανεκδίδουν τον "Αδέσμευτο Τύπο";


Στην έκδοση νέας κυριακάτικης εφημερίδας φαίνεται ότι έχει καταλήξει ο εκδότης του «Ελεύθερου Τύπου», Αλέξης Σκαναβής, ο οποίος το τελευταίο διάστημα δείχνει να έχει αφήσει πίσω του τα πολλά και σημαντικά προβλήματα που αντιμετώπιζαν οι επιχειρήσεις του.

Το πλούσιο εβδομαδιαίο φύλλο που σχεδιάζει ο έμπειρος manager θα κυκλοφορεί σε διαφορετικές εκδόσεις και θα συνοδεύεται από προσφορές.

Το εγχείρημα Σκαναβή ενθαρρύνεται, εκτός των άλλων, και από τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος έχει κάθε λόγο να αναζητά συμμάχους στον χώρο των media.

Πίσω από τη νέα προσπάθεια του εκδότη του «Ελεύθερου Τύπου» πληροφορίες αναφέρουν ότι βρίσκεται έμπειρο στέλεχος, που έχει αναπτύξει έντονη δράση στον χώρο των media, τόσο στην τηλεόραση και στα ραδιόφωνα όσο και στα έντυπα. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο για εμπλοκή στο εγχείρημα και του ιδιοκτήτη των τηλεοπτικών σταθμών «Ε» και Extra3, Φίλιππου Βρυώνη, με τον τελευταίο να παραδέχεται τις καλές σχέσεις του με τον κ. Σκαναβή, όμως να διαψεύδει τα σενάρια περί μετοχικής συμμετοχής του.

Οι γνωρίζοντες το παρασκήνιο των προετοιμασιών αναφέρουν ότι η νέα κυριακάτικη εφημερίδα θα φιλοξενεί, εκτός των άλλων, και ένα περιοδικό ποικίλης ύλης, με τη χαρακτηριστική ονομασία «Ε». Σύμφωνα με τα όσα μαθαίνουμε, δεν αποκλείεται το εν λόγω έντυπο να «επιχορηγείται» από τον κ. Βρυώνη.

Σε κάθε περίπτωση, αξίζει να σημειωθεί η πληροφορία που θέλει την προετοιμασία του περιοδικού να την έχει αναλάβει εταιρεία που ανήκει στο όμιλο Γιαννίκου.

Ανεξάρτητα από τα παραπάνω, να αναφερθεί ότι ο επικρατέστερος τίτλος για τη νέα εφημερίδα είναι αυτός του «Αδέσμευτου Τύπου». Επ’ αυτού έχει γίνει ήδη μια πρώτη κουβέντα με τον Δημήτρη Ρίζο, που δείχνει διατεθειμένος να επιστρέψει δυναμικά στην πιάτσα. Το γεγονός ότι δημιουργείται μια συμμαχία από ανθρώπους που διαθέτουν έναν αριθμό Μέσων καταδεικνύει ότι συγκροτείται ένας σημαντικός συνεταιρισμός, ο οποίος σε μια κρίσιμη περίοδο για τον χώρο των media φιλοδοξεί να κερδίσει ένα σημαντικό μερίδιο από την αγορά.
---
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου