Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016

... ΜΜΕ - διάφορα, αλλά όχι αδιάφορα 23/3 ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*


Ποιους «βλέπει» το Μαξίμου
να συμμετέχουν στον διαγωνισμό των αδειών

Σε επίπεδο ενδιαφερομένων, στην κυβέρνηση θεωρούν περισσότερο από βέβαιη τη συμμετοχή του ιδιοκτήτη του ΑΝΤ1, Θοδωρή Κυριακού, του επιχειρηματία Δημήτρη Κοντομηνά, του καναλάρχη Γιάννη Αλαφούζου και, φυσικά, της οικογένειας Βαρδινογιάννη.

Από κει και πέρα και σε επίπεδο νέων «παικτών», στο Μέγαρο Μαξίμου εκτιμούν ότι θα μπουν στο «παιχνίδι» ο εφοπλιστής Βαγγέλης Μαρινάκης και ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ενδιαφέρον για την απόκτηση τηλεοπτικής άδειας δείχνει ο Κωνσταντίνος Κόκκαλης, αλλά και ο εφοπλιστής Γιάννης Καραγιώργης. Τέλος, έχει κυκλοφορήσει και ένα σενάριο που θέλει τον Δημήτρη Μάρη να συμμετέχει στον διαγωνισμό, «κατεβάζοντας» ένα πολυμετοχικό σχήμα, στο οποίο, εκτός των άλλων, θα μετέχει ο εκδότης της «Δημοκρατίας», Γιάννης Φιλιππάκης.
---
Κόντρες στην "Ίριδα"


Μετά το Mega και στην «Ιριδα» παρατηρείται διάσταση απόψεων ανάμεσα στον Φώτη Μπόμπολα και τον Σταύρο Ψυχάρη.

Μάλιστα, ως φήμη έχει κυκλοφορήσει στην πιάτσα και το ενδεχόμενο τα έντυπα του ΔΟΛ να μετακομίσουν στο πιεστήριο της «Καθημερινής».
---
Γκρίνια από τον Σαββίδη
για το αθλητικό site SDNA

Αν και δεν είναι ευρέως γνωστό, στη δημοσιογραφική πιάτσα κυκλοφορεί ότι το αθλητικό site SDNA του Βασίλη Παπαθεοδώρου απολαμβάνει, εκτός όλων των άλλων, και της στήριξης του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη.

Κάποιοι λένε ότι ο τελευταίος έχει επενδύσει ένα αρκετά μεγάλο ποσό, δίνοντας ψήφο εμπιστοσύνης στο συγκεκριμένο εγχείρημα. Μέχρι πρότινος οι σχέσεις των δύο πλευρών (Σαββίδη-SDNA) ήταν εξαιρετικές. Και λέμε μέχρι πρότινος γιατί εσχάτως μαθαίνουμε ότι το αφεντικό του ΠΑΟΚ εμφανίζεται ενοχλημένο τόσο για το γεγονός ότι πληρώνει αρκετά χρήματα όσο και για την υπερβολική προβολή που τυγχάνουν στο συγκεκριμένο Μέσο ΠΑΟ και ΑΕΚ.

Ο τελευταίος είναι και ο βασικότερος λόγος που ο κ. Σαββίδης σκέφτεται πλέον να σταματήσει τις χορηγίες που φέρεται να δίνει (όπως και ο ίδιος παραδέχεται) προς το SDNA.
---
Νέα παραίτηση – σοκ στο MEGA

Μετά τον κ. Πεφάνη υπέβαλε την Κυριακή την παραίτησή του και ο Οικονομικός Διευθυντής του τηλεοπτικού σταθμού κ. Θανάσης Ανδρεούλης.

Η κίνηση αυτή προκάλεσε ιδιαίτερη έκπληξη καθώς ο κ. Ανδρεούλης έχει μακρά παρουσία στον τηλεοπτικό σταθμό και είχε διατελέσει Διευθύνων Σύμβουλος μετά την υποβολή παραίτησης του κ. Ηλία Τσίγκα.
---
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου