Τρίτη 15 Μαρτίου 2016

... κινητικότητα στα κανάλια - ο Παπαχελάς μιλάει με Star; ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Πληροφορίες για συνάντηση με Γ. Βαρδινογιάννη

Φήμες συζητήσεων Παπαχελά με SΤΑR

Το ενδεχόμενο της μετακίνησης του διευθυντή της «Καθημερινής», Αλέξη Παπαχελά, από τον ΣΚΑΪ του Γιάννη Αλαφούζου στο Star της οικογένειας Βαρδινογιάννη, κυκλοφορεί ως πληροφορία στα δημοσιογραφικά γραφεία.

Κάποιοι λένε ότι ο έμπειρος δημοσιογράφος, που διατηρεί άριστες σχέσεις από την περίοδο της θητείας του στο Mega με τους μετόχους του Star έχει γίνει ήδη αποδέκτης προτάσεως από το Βαρδινογιαννέικο. Ανθρωποι που συνομιλούν και με τις δύο πλευρές επιμένουν ότι πριν από 10 ημέρες ο κ. Παπαχελάς συναντήθηκε στο εστιατόριο Rakkan στην Κηφισιά με τον ιδιοκτήτη του Star Γ. Βαρδινογιάννη, ενώ πριν από μία εβδομάδα συναντήθηκε με τον δημοσιογράφο και σχολιαστή του ίδιου καναλιού Νίκο Χατζηνικολάου. Εκείνο που φαίνεται να ισχύει, και μάλιστα στον απόλυτο βαθμό, είναι οι κακές σχέσεις που έχουν αρχίσει να διαμορφώνονται το τελευταίο διάστημα ανάμεσα στον Αλέξη Παπαχελά και τον Γιάννη Αλαφούζο.

Οπως αναφέρουν οι γνωρίζοντες πρόσωπα και πράγματα, η περίοδος που ο ιδιοκτήτης του ΣΚΑΪ είχε ως σημείο αναφοράς τον διευθυντή της «Καθημερινής» ανήκει πλέον στο παρελθόν, με ό,τι αυτό μπορεί να συνεπάγεται. Ανεξάρτητα, πάντως, από τα παραπάνω, στην περίπτωση που η οικογένεια Βαρδινογιάννη θελήσει να ποντάρει στην αλλαγή χαρακτήρα του Star, η μεταγραφή Παπαχελά θεωρείται μία από τις πλέον ενδεδειγμένες κινήσεις που μπορεί να κάνει.

Επί της ουσίας, στο νέο κανάλι θα υπάρχουν πρόσωπα-σύμβολα, στα οποία στήριξε την επιτυχία του στον ενημερωτικό τομέα το Mega. Στην περίπτωση που ο Τζίγγερ αποφασίσει να ρίξει το βάρος στο Star, κατά κοινή παραδοχή, η προσθήκη στο κανάλι του έμπειρου δημοσιογράφου θα του έδινε μεγάλη δυναμική. Για την ιστορία και μόνο αξίζει να αναφερθεί ότι προ δύο ετών μετακόμισε από τον ΣΚΑΪ στο Star ο επί χρόνια στενός συνεργάτης του Αλέξη Παπαχελά, Τάσος Τέλλογλου

---
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου