Τρίτη 22 Μαρτίου 2016

... το MEGA και ο "εκπρόσωπος" κ. Θεοχάρης Φιλιππόπουλος ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Ο Θεοχάρης Φιλιππόπουλος
"βάζει" 15 εκατ. ευρώ στο Mega…


Σημαντικές, κατά πληροφορίες μας, οι εξελίξεις στο Mega.

Σήμερα είναι προγραμματισμένη η συνεδρίαση της “Τηλέτυπος” προκειμένου να δοθούν απαντήσεις στις τράπεζες σχετικά με το αν θα οριστεί νέος διευθύνων σύμβουλος και τι θα γίνει με την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες θα εμφανιστεί ο εκδότης της εφημερίδας “Κεφάλαιο”, Θεοχάρης Φιλιππόπουλος, ως εκπρόσωπος κονσόρτσιουμ εταιρειών με την πρόθεση να βάλει τα 15,1 εκατ. ευρώ που απαιτούνται για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Το ερώτημα είναι αν θα δεχθούν οι τράπεζες κάτι τέτοιο, κι όταν λέμε τράπεζες -ας μη γελιόμαστε- εννοούμε κράτος, δηλαδή Ν. Παππάς

Πάντα κατά πληροφορίες οι εταιρείες που εκπροσωπεί ο Θ. Φιλιππόπουλος είναι η 24Media του Δ. Μάρη, εταιρείες του ομίλου Βαρδινογιάννη καθώς και εταιρεία του Μπερλουσκόνι!

Με την εκδήλωση πρόθεσης να μπούν από νέους μετόχους τα 15,1 εκατ. ευρώ, η μπίλια γυρίζει πάλι προς τις τράπεζες αλλά και τους άλλους μετόχους, δηλαδή τους Φ. Μπόμπολα και Στ. Ψυχάρη για να εκδηλώσουν τις δικές τους προθέσεις. Οι τράπεζες προφανώς θα ζητήσουν περισσότερες εγγυήσεις καθώς η συμφωνία για την ανταλλαγή των μετοχών θα σημαίνει και αναδιάρθρωση των δανειακών υποχρεώσεων ύψους 117 εκατ. ευρώ. Ένα από τα σενάρια που ακούστηκε είναι για τη μετοχοποίηση των δανείων. Σε δεύτερο επίπεδο θα έχει ενδιαφέρον η απάντηση του Φώτη Μπόμπολα, αν δηλαδή θα αποδεχθεί να βάλει κι αυτός χρήματα στο Mega. Και φυσικά ο μεγάλος άγνωστος Χ, ο Σταύρος Ψυχάρης ο οποίος φημολογείται πως κινείται στο εξωτερικό.
---
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου