Κυριακή 13 Μαρτίου 2016

... οι ανεξερεύνητες "υποθέσεις μισθών" της ΕΡΤ, το ΕΣΡ κ.ά. ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

@ Αλήθεια με ποιο κριτήριο κάποιοι λάμβαναν 340 χιλιάδες ευρώ το χρόνο (μικτά) από την ΕΡΤ; Με ποιο βιογραφικό, με ποιες σπουδές, με ποιες θητεία, απόλαυσαν τέτοιους υπέρογκους μισθούς, επί σειρά ετών;

@ Χο, χο, χο που έλεγε και ο Σωκράτης. Με την εγγύηση του Θρύλου και του δημοσίου ακόμη και στην πράσινη εξέδρα.

@ Δεν γνωρίζουμε αν θα μάθουμε ποτέ, τι συνέβη με τους μισθούς, διότι τα αρχεία της ΕΡΤ παραμένουν κλειδαμπαρωμένα, μάλλον σε κάποιο από τα κτίρια της εταιρείας.

@ Οι μισοί δημοσιογράφοι που σήμερα κουνάνε το δάκτυλο στην κοινωνία και ορκίζονται στην αγορά, επί εκσυγχρονισμού και επί Καραμανλή, απέκτησαν μια γενναία πρόσβαση στο δημόσιο χρήμα.

@ Και τώρα όμως μετά από όσα συνέβησαν στην ΕΡΤ θα περίμενε κανείς πως θα άνοιγαν ορισμένες υποθέσεις. Συμβαίνει, όμως, ακριβώς το αντίθετο, διότι η παράλληλη διοίκηση της ΕΡΤ, αυτή που έχει τον έλεγχο της εταιρείας, ασχέτως των αποφάσεων του ΔΣ, δεν επιθυμεί να ερευνηθεί η επίμαχη περίοδος.

@ Στα ιδιωτικά κανάλια, που αναπτύσσονται μόνα τους με την εγγύηση και των τραπεζών, φυσικά, οι αρχισυντάκτες μπορούν να μεταδίδουν ρεπορτάζ στις εκπομπές τους, για τα ταξιδιωτικά τους γραφεία, και να μην τρέχει τίποτα.

@ Ούτε φόροι που δεν αποδίδονται, ούτε αγγελιόσημο, ούτε πρόστιμο για έμμεση διαφήμιση.

@ Χθες ένας απίστευτος τύπος σε κανάλι εθνικής εμβέλειας προανήγγειλε κινήσεις του στρατεύματος, εναντίον της κυβέρνησης.

@ Βολεύει η ιστορία να μην υπάρχει ΕΣΡ και η ευθύνη της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι τεράστια. Οι ιδιώτες είπαν στην ΝΔ να μην ψηφίσει για τα μέλη του ΕΣΡ, ώστε να καταπέσει η απόφαση για την αδειοδότηση στο ΣτΕ.

@ Σήμερα, όμως που το “Π” αποκαλύπτει πως το ΕΣΡ αναγνωρίζει πως αρμόδιος κατά το νόμο του ορισμού των αριθμού των αδειών είναι ο εκάστοτε υπουργός, καταρρέει και το τελευταίο επιχείρημα για τη ΝΔ.

@ Οφείλουν τα δύο κόμματα να συνεννοηθούν και να προχωρήσουν στη συγκρότηση της Ραδιοτηλεοπτικής Αρχής, αλλιώς σε λίγο καιρό η τηλεόραση θα ξερνάει μίσος, χωρίς έλεγχο.
---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου