Σάββατο 12 Μαρτίου 2016

... "νέα" πρόσωπα, αλλά το θέμα της ΕΡΤ δεν λύθηκε ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Αυτό που συμβαίνει στην ΕΡΤ

Η κυβέρνηση με το μοντέλο της ΕΡΤ που δημιούργησε, περί της συνύπαρξης ΔΤ-ΝΕΡΙΤ-ΕΡΤ, θεωρεί πως ο φορέας μπορεί να επαναλειτουργήσει ομαλά. Και απορεί γιατί δεν πετυχαίνει η ΕΡΤ να αυξήσει τα ποσοστά της. Η απάντηση είναι απλή. Στην πραγματικότητα απέκτησε ξανά ισχύ η “βαθιά ΕΡΤ”. Με πρόσωπα που έπαιξαν ακόμη και ενεργό ρόλο στο λουκέτο, και ανέλαβαν ξανά θέσεις ευθύνης, ασκώντας το σχέδιο της παράλληλης διοίκησης, για δικό τους λογαριασμό και προς εξυπηρέτηση τρίτων προσώπων. Με τον τρόπο αυτό επιχειρούν να βάλουν φρένο στην ΕΡΤ, για να καλύψουν ανομίες και αμαρτίες του παρελθόντος. Η κυβέρνηση που επιχειρεί να δώσει τη μάχη στα ΜΜΕ, να γνωρίζει πως το θέμα της ΕΡΤ δεν λύθηκε.
---
Επικεφαλής ο Λ. Αντωνόπουλος στο Kosmos

Ο Λεωνίδας Αντωνόπουλος αναλαμβάνει τη θέση του συντονιστή προγράμματος του Kosmos της ΕΡΑ για διάστημα ενός έτους, με απόφαση που υπογράφει ο διευθύνων σύμβουλος Λάμπης Ταγματάρχης. Ο νέος διευθυντής με άδεια της πρώην ΕΡΤ είχε εργαστεί στο ραδιόφωνο του Δήμου Αθηναίων, "Αθήνα 9.84", επί διευθύνσεως Τάκη Καμπύλη. Στη συνέχεια όταν λειτούργησε το μόρφωμα της ΔΤ, με απόφαση του Γκίκα Μάναλη, ανέλαβε να παρουσιάζει στην τηλεόραση την εκπομπή 4Greece, εστιάζοντας σε θέματα πόλης και δράσεων του δήμου.
---
Παραμένει ο Γ. Παπαζαχαρίου
στους Περιφερειακούς της ΕΡΑ

Ο Γιώργος Παπαζαχαρίου παραμένει επικεφαλής της Υποδιεύθυνσης των ραδιοφωνικών σταθμών της Περιφέρειας της ΕΡΑ, με απόφαση που υπογράφει ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ, Λάμπης Ταγματάρχης.
---
Η Ιωάννα Τριανταφύλλη στη "Φωνή της Ελλάδος"

Με απόφαση του Λάμπη Ταγματάρχη η τακτική υπάλληλος Ιωάννα Τριανταφύλλη αναλαμβάνει τη θέση Προϊσταμένου της Υποδιεύθυνσης Προγράμματος "Φωνή Της Ελλάδος" της Διεύθυνσης Ειδήσεων & Ενημέρωσης ραδιοφωνικών σταθμών της ΕΡΤ, με διάρκεια θητείας ενός έτους.
---
Η Ήρα Πανανίδου προϊσταμένη παραγωγών στην ΕΡΑ

Η Ήρα Πανανίδου με απόφαση του διευθύνοντος συμβούλου της ΕΡΤ αναλαμβάνει για ένα έτος ως τακτική υπάλληλος τη θέση Προϊσταμένου του Τμήματος Παραγωγών, της Διεύθυνσης Προγράμματος Ραδιοφωνίας, της Γενικής Διεύθυνσης Προγράμματος της ΕΡΤ.
---
Και η Όλγα Παππά στο Δεύτερο

Η Όλγα Παππά αναλαμβάνει τη θέση της συντονίστριας στο Δεύτερο Πρόγραμμα της ΕΡΑ, σύμφωνα με την απόφαση που υπέγραψε ο διευθύνων σύμβουλος Λάμπης Ταγματάρχης. Η θητεία της είναι διάρκειας ενός έτους.
---
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου