Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016

... ο "Βήμα 99.5" εκτός μετρήσεων - να υποθέσουμε γιατί; ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*
Τελευταία μέτρηση: 26ος ανάμεσα σε 29 ραδιόφωνα
Δεν πλήρωσε τη Bari-Focus ο "Βήμα 99.5";


Οπότε, σύμφωνα με πληροφορίες, η εταιρία τον πέταξε εκτός μετρήσεων ακροαματικότητας. Από αυτή την εβδομάδα δεν θα ξέρουμε επομένως πόσοι θα ακούνε, αν ακούνε, το ραδιοσταθμό του ΔΟΛ.

Στις τελευταίες αστάθμιστες αναφορές πάντως ο Βήμα 99.5, στην τελευταία του μέτρηση δηλαδή, δεν τα πήγε και τόσο καλά: ήταν 26ος ανάμεσα σε 29 ραδιόφωνα. Η επιτυχία του διευθυντή του Βασίλη Χιώτη είναι αδιαμφισβήτητη. Τζάμπα οι λεονταρισμοί του, παλιότερα. Τότε που είχε βγει οικειοθελώς εκτός ακροαματικοτήτων θεωρώντας πως η Bari-Focus τον αδικούσε. «Εμείς είμαστε ΔΟΛ» έλεγε, «δεν φοβόμαστε κανέναν».

Όχι πως δεν είναι καλό ραδιόφωνο. Είναι. Κι ας έχει κάποιες αντιραδιοφωνικές εκπομπές καφενείου όπως αυτή των Βασίλη Χιώτη - Νότη Παπαδόπουλου - Γιώργου Παπαχρήστου ας πούμε. Κι ας έχει μόνιμα καλεσμένους με δικές τους εκπομπές ανθρώπους όπως οι Πέτρος Τατσόπουλος, Θόδωρος Πάγκαλος και Άδωνις Γεωργιάδης (αν είναι δυνατόν) που διώχνουν τον κόσμο από τη συχνότητα.

Τόσο τα πρωινά (τα πολύ πρωινά), όσο και από το μεσημέρι και μετά, ο Βήμα 99.5 είναι πράγματι καλός. Με κάποια κενά, βέβαια, αλλά καλός.

Στη φωτογραφία βλέπετε τρεις βασικούς λόγους που ο ραδιοσταθμός πάει άπατος.
---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου