Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016

... απλήρωτοι "Πήγασος" - 24ωρη απεργία για δεδουλευμένα ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

24ωρη απεργία στον όμιλο “ΠΗΓΑΣΟΣ”


ΕΝΩΣΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ (ΕΣΗΕΑ)
ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ (ΕΠΗΕΑ)
ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΘΗΝΩΝ (ΕΤΗΠΤΑ)


Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Τα Διοικητικά Συμβούλια της Ε.Σ.Η.Ε.Α, της Ε.Π.Η.Ε.Α και της Ε.Τ.Η.Π.Τ.Α., αντιμέτωπα με την εντελώς παράνομη, αντεργατική και καταχρηστική συμπεριφορά της εργοδοσίας, καθώς και την καταπάτηση κάθε συμφωνίας και δέσμευσης των υπευθύνων της εταιρείας «ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΕΘΝΟΣ Α.Ε.», αποφάσισαν την κήρυξη 24ωρης απεργίας από τις 4 μ.μ. της Πέμπτης, 23 Ιουνίου 2016 έως τις 4 μ.μ. της Παρασκευής, 24 Ιουνίου 2016 για όλους τους δημοσιογράφους, τους διοικητικούς υπαλλήλους και τους τεχνικούς Τύπου, που εργάζονται στις εφημερίδες «ΕΘΝΟΣ», «ΗΜΕΡΗΣΙΑ» και «GOAL NEWS» και στις ιστοσελίδες “ethnos.gr”, “imerisia.gr” και “sentragoal.gr”, ιδιοκτησίας της.

Τα Διοικητικά Συμβούλια των Ενώσεων ζητούν την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων αποδοχών στους συναδέλφους και την τήρηση όλων των δεσμεύσεων της εργοδοσίας, προκειμένου να αποπληρωθούν τα δεδουλευμένα τους και να ομαλοποιηθεί η καταβολή της μισθοδοσίας τους.

Η 24ωρη αυτή απεργία αποτελεί την τελευταία προειδοποίηση των εργαζομένων, οι οποίοι στην περίπτωση που η εργοδοσία αρνηθεί να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της απέναντί τους θα κλιμακώσουν άμεσα τις απεργιακές κινητοποιήσεις.

Οι εργαζόμενοι δημοσιογράφοι, διοικητικοί υπάλληλοι και τεχνικοί τύπου έχουν επιδείξει μέχρι σήμερα υπομονή και κατανόηση, περιμένοντας μια ουσιαστική και καθαρή δέσμευση της εργοδοσίας.

Δεν πάει άλλο!

ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΤΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ

---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου