Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016

... ο Mr. Κολλαγόνο (#παραιτηθείτε) και η ταυτότητα της Λιάνας ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

O Mr Κολλαγόνο σε ρόλο χωροφύλακα 


Εκτός από διοργανωτής της αστείας και αποτυχημένης συγκέντρωσης των #παραιτηθείτε, ο επιχειρηματίας Γ. Τσουκαλαδάκης, γνωστός και ως "Mr. Κολλαγόνο", λειτουργεί και ως μπάτσος.

Και ζητάει ταυτότητες, όπως έκανε χθες στο Σύνταγμα με τη συνάδελφο Λιάνα Σπυροπούλου. Δεν τον υπάκουσε αυτή όταν ο Γ. Τσουκαλαδάκης της ζήτησε να κατέβει από τα σκαλιά της Βουλής, η κοπέλα αρνήθηκε γιατί έκανε τη δουλειά της και τότε άρχισαν τα παρατράγουδα.

Ο κύριος αυτός με το κολλαγόνο κι ένας άλλος που συστήθηκε, επίσης, ως διοργανωτής ζήτησαν ταυτότητες. «Από την Αυγή είσαι και θες να μας το χαλάσεις, ταυτότητα γρήγορα», κραύγασε. Ο "Mr. Κολλαγόνο" ήθελε να δει ταυτότητα ρε φίλε. Όχι, στολή δεν φόραγε. Η Λιάνα φυσικά αρνήθηκε -αυτό έλειπε δα- και ξεκίνησε ένας διάλογος, όπως βλέπετε κι εσείς στη φωτογραφία, αρκετά έντονος.


Όπως λένε τώρα στο @vimafm, (σοβαρά!), μη νομίζετε, είχε πολύ κόσμο στους  απλώς ήταν στη σκιά και δεν τους βλέπαμε

Τον καταλαβαίνω ωστόσο τον Γ. Τσουκαλαδάκη, τον νιώθω. Πήγαινε (και... πήγε) τόσο καλά η συγκέντρωση των #παραιτηθείτε (στη Θεσσαλονίκη είχε σκάρτα 500 άτομα) που έπρεπε να ελέγχει χίλια πράγματα. Τι να σου κάνουν ένας Ψαριανός, ένας Τζήμερος, ένας Βαρβιτσιώτης κι ένας Άδωνις μόνοι τους;
---
πηγή: Δημ. Κανελλόπουλος/http://www.e-tetradio.gr/
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου