Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016

... η ΕΣΗΕΜ-Θ, η εργοδοσία και οι εργασιακοί εκπρόσωποι ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Άλλο ένα θαύμα διεθνούς… εμβέλειας
από την ΕΣΗΕΜ-Θ και το εργοδοτικό κατεστημένο!
Εξαφάνισαν
τους 11 εργασιακούς εκπροσώπους
από 8 Μέσα!

Κανένα νόημα και πρακτική συνδικαλιστική χρησιμότητα δεν βρίσκουν πλέον αρκετοί συνάδελφοι – μέλη της ΕΣΗΕΜ-Θ-, που όλο και συχνότερα γυρίζουν την πλάτη στην αραχνιασμένη παλαιά γραφειοκρατική φρουρά αυτού του κλειστού κλαμπ που φέρει όλα τα διακριτικά χαρακτηριστικά της μαύρης αντίδρασης, του άκρατου συντηρητισμού, του λόμπινγκ με την εκάστοτε εξουσία, της «πελατειακής» συμπεριφοράς, της συνεχούς υποχωρητικότητας απέναντι στα αφεντικά και της συντήρησης ενός αυτοαναπαραγωγικού μηχανισμού βγαλμένου από τα σπλάχνα του ίδιου του συστήματος.

Διακαής πόθος των εργοδοτών είναι πάντοτε η εξαφάνιση κάθε διαμαρτυρίας, απεργίας ή ριζοσπαστικής συνδικαλιστικής εκπροσώπησης των εργαζομένων. Τον πόθο αυτό κατάφεραν σε μεγάλο βαθμό να εκπληρώσουν τα φαντάσματα του συνδικαλισμού που κινούνται σαν σκιές στο στοιχειωμένο σπίτι της οδού Στρατηγού Καλλάρη 5.

Στις εκλογές της 22ας Ιουνίου 2016 για την ανάδειξη εργασιακών εκπροσώπων σε διάφορα ΜΜΕ, η ΕΣΗΕΜ-Θ «κατάφερε» ένα ακόμα «θαύμα» προσφέροντάς το ως «δώρο» προς τα αφεντικά των ΜΜΕ: σε Μακεδονία-Θράκη οι εργοδότες «απαλλάχτηκαν» από… 11 εργασιακούς εκπροσώπους σε 8 διαφορετικά Μέσα-εργασιακούς χώρους! Πώς το «κατάφεραν» αυτό; Μα… δεν υπήρξε καμία υποψηφιότητα! (...)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ

---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου