Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016

... ο Σάτυρος γράφει - 29/6 ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Εξασφάλιση δανείου:
Τα... στρουμφάκια του Mega

Το μάθαμε κι αυτό.

Χάρη στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστο Παπαδόπουλο, μάθαμε την μεγάλη απάτη με τις ταινιοθήκες. Τώρα του MEGA και παλιότερα, του Alter. Κάποια εταιρεία (ο υγιής ιδιωτικός τομέας) ονόματι Moore Stephens αποτίμησε την ταινιοθήκη του Mega 117 εκατ. ευρώ. Με βάση αυτήν έρευσαν τα 120 εκατομμύρια σε αυτό. Απίστευτο, έτσι; 

Όμως, δεν είναι. Αντιθέτως, αντιγραφή του κόλπου του Alter ήταν. Η δική του ταινιοθήκη είχε αποτιμηθεί… μόλις 400 εκατ. και έτσι χάθηκαν στο πηγάδι του καναλιού 293 ολόκληρα εκατομμύρια.

Με εγγύηση τα στρουμφάκια τους έδιναν τα δάνεια οι τραπεζίτες, υπό την «εποπτεία» πάντα της ΤτΕ.
---
Τα ψέματα του κ. Φραγκιαδάκη

Πλουραλιστής... ο κύριος. Προστάτης της πολυφωνίας.

Μοιράζει χιλιάρικα και διχίλιαρα σε ανύπαρκτα sites, στο όνομα της πολυφωνίας και της υποστήριξης των μικρών μέσων. Το παραδέχθηκε χθες στην Εξεταστική της Βουλής.
Μόνο που σε αυτό λέει ψέματα. Γιατί δεν δίνει σε όλους. Στους φίλους του, τους χρυσαυγίτες, δίνει λεφτά και όχι απλώς χαρτζιλίκι. Όποια sites ή μέσα ενημέρωσης, γενικότερα, του ασκούν κριτική και τον ελέγχουν δημοσιογραφικά τα έχει κομμένα. Κι αυτά τα περί κυκλοφορίας και επισκεψιμότητας, να τα αφήσει. Αυτά είναι φαιδρές και ανυπόστατες δικαιολογίες της επιτροπής της Εθνικής και του media shop της (από αντίστοιχη επιτροπή της Attica Bank τσέπωσαν πέρυσι τα 200 χιλιάρικα οι συνέταιροι του Μουσσά). 

Θέλετε άλλη μια απόδειξη των ψεμάτων του;

Τα χρεοκοπημένα media της διαπλοκής, που χρωστούν εκατομμύρια στην Εθνική, γιατί η τράπεζα τα επιχορηγούσε κι από πάνω με τα εκατομμύρια της διαφήμισης της;
---
Real κρίση

Κλονίζεται και ο Χατζηνικολάου.

Για να τα βγάλει πέρα απόλυσε ομαδικά δυνατά ονόματα του γκρουπ του: Γκολεμά, Πασσαλάρης, Τριάντης, Βασιλακόπουλος.

Κι αυτή είναι μόνο η αρχή.

---
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου